P&K rådet

Studierådet for produktion og konstruktion, i daglig tale P&K-rådet. Vi er 20-25 aktive personer hvor vi involverer os i og sørger for både sociale og faglige arrangementer der er vigtige for at skabe et godt studiemiljø for alle P&K’ere.  
 
Af sociale arrangementer sørger P&K-rådet sammen med Design og Maskin rådene for, at der er et telt til sensommerfesten som vi håber at se dig i lige om lidt. Vi holder julefrokost og hyggedage, som samler alle årgange af P&K. Det er folk fra rådet der er med til at arrangere fodboldturneringer, motionsløb og meget andet som du vil stifte bekendskab med i løbet af det næste år. Vi har et tæt samarbejde med vektorne om at skabe et godt socialt sammenhold på P&K.  
 
Selvom det sociale er vigtigt for at have et godt studiemiljø og fylder mest i starten af studiet, har vi også meget vægt på det faglige. Vi mener det er vigtigt, at vi som studerende får relevante kurser forelæst af dygtige undervisere. Vi samarbejder med institut for mekanik, management og vindenergi hvor vi hele tiden at forsøge at forbedre undervisningen indenfor P&K’s fagområder. Vi står også for mere håndgribelige arrangementer som eksempelvis ”Skemadating”, hvor nye og gamle studerende mødes og udveksler erfaringer. Vi har et bredt udsyn og har haft repræsentanter afsted til en europæisk studenterkongress i München og Stavanger for at diskutere hvordan man laver et godt studiemiljø eller erfaringer med rådsarbejde . I 2015 og 2016 vil vi arbejde på at afholde kongressen på DTU.  
 
Til sidst vil jeg bare sige velkommen til og nyd din studietid; både det at du lærer så mange nye mennesker at kende men også at du får så meget ny viden gennem studiet. 
 
Formand 2016: Aske Søderman Hansen, aske.soderman@hotmail.com
Kontakt os
Name:
*
Phone:
*
E-mail:
*
Message:
 
Polyteknisk Forenings Sekretariat
Anker Engelunds Vej 1
Bygn. 101 E
2800 Kgs. Lyngby
email: pf@pf.dk
Tlf. +45 7742 4444
CVR: 55988919
Åbningstider i Sommerferien:

Sekretariatet Lyngby Campus
Sommerferie lukket fra 28. Juni til og med 27. Juli,
dog åbent HVER Tirsdag 10-14 i hele juli.


Sekretariatet Ballerup Campus
Holder sommerferie lukket. Vi henviser til lyngby campus
 
Lyngby Campus

PF Caféen 

Man - Fre:      07:30 – 17:00

Kaffestuen
Man - Fre:      07:30 – 19:00

Kælderbaren
Man - Fre:      19:00 – ?


Lukket i sommerferien

 
Ballerup Campus

S-Huset Ballerup

Man - Fre:      07:30 – 17:30

Vernes Kælder
Fre:                 12:00 – ?


Lukket i sommerferien
Polyteknisk forening | Anker Engelunds Vej 1 | 2800 Kgs. Lyngby | Tlf.: +4577424444