Ulykkesforsikring

Der er ikke mange, der ved det, men som studerende på DTU kan man faktisk få en vanvittig billig ulykkesforsikring.

PF og DTU forsikrer alle studerende ved DTU mod ulykker, gratis, så længe det ulykken sker på DTU eller i forbindelse med en studierelevant ekskursion. PF har sørget for en tilkøbsmulighed til denne forsikring. Vær opmærksom på, at "farlig sport" ikke er dækket af forsikringen. Læs nærmere i "Forsikringsbetingelser" om præcist, hvad der er dækket.

Mindre end 150 kr. om året!

For blot 144,65 kr. om året, udvides ulykkesforsikringen til at gælde hele Danmark, Færøerne og Grønland, samt ture rundt i hele Verden. Dermed opnås en fuldtids ulykkesforsikring, der dækker hvad enten det er skiløb, fald ned af trapper eller andet man måtte komme ud for.

OBS: Dette er ikke en rejseforsikring og den dækker derfor hverken hjemtransport eller behandling i udlandet!

Forsikringen er fuldt på højde med andre forsikringer og eneste "hage" er at man selv skal huske at indbetale pengene en gang om året, da ulykkesforsikringen har fast udløbsdato d. 1. november, uanset hvornår man tegner den. Dvs. hvis du køber ulykke ulykkesforsikring nu, så er den gyldig frem til 31. oktober 2024. Efter den 1. November 2024, bliver det muligt at købe en ny ulykkesforsikring for periode 2024/25. Vær OBS på, at forsikringen først træder i kraft, når forsikringsselskabet har modtaget pengene. Forvent at det tager minimum én bankdag.

Husk at gemme en kopi af betalingen fra din bank samme dag, du laver betalingen - da det er dit eneste bevis på køb af forsikringen.

Sidst opdateret: 31/10/2023