Virksomheder og reklamer

Vi får mange henvendelser fra virksomheder og organisationer der gerne vil i kontakt med de studerende på DTU. Der er flere muligheder for at komme i kontakt med studerende, afhængig af hvad formålet er. Kig på mulighederne her, eller kontakt os via formularen til højre.

Plakatservice

PF tilbyder plakatophængning som service til virksomheder og organisationer med et budskab til DTU studerende/ansatte. Der ophænges ugentligt plakater i alle DTU’s undervisningsbygninger i alle årets undervisningsperioder. Servicen omfatter både ophængning og efterfølgende nedtagning.

Kravene er:

  • Størrelse: max. A3
  • Tydelig nedtagningsdato
  • Tid: Må højest hænge i 1 måned

Kontakt PF sekretariatet for mere information samt priser.

PF’s facebookside

PF deler kun indhold på “PF – Polyteknisk Forening” som er direkte relateret til foreningen. Til gengæld har vi oprettet en Facebook hvor alle kan få delt indhold “Opslagstavlen DTU // The Notice Board DTU”. Hvis du vil have et opslag på denne side kan du blot skrive til os direkte på Facebook eller sende en mail. Vi deler dog kun indhold der har en relevans for DTU studerende. For dette kontakt os enten gennem Facebook siden eller skriv til kommunikation@pf.dk

Sidst opdateret: 03/11/2022