Studieliv

Studieårene er som alle siger; sjove men også hårde. PF har en række tilbud der kan gøre det hele lidt nemmere.
Her kan du se lidt om de forskellige tilbud.

 

Studiestart

Det første du møder som ny studerende er Studiestarten. PF tilbyder dig et introforløb hvor der både er introdag og rustur, men også en ældre studerende, en vektor, der vil hjælpe dig gennem det første halve år på studiet. Læs mere om at være ny studerende her.

Studiestart er også lig med boligmangel. Der kommer mange nye studerende til byen og det sætter pres på boligmarkedet. Læs om dine muligheder her.

Fritid

Det skal også være sjovt at være studerende og man får mere ud af studiet hvis man har et godt netværk omkring sig. Det kan derfor være en rigtig god idé at melde sig ind i en fritidsklub, samt at følge med i hvilke events vi har. Der sker rigtig meget på campus og PF arrangerer både koncerter, politiske diskussioner, fester, motionsløb og meget mere.

Husk også at udnytte de gode tilbud om rabatter vi har for PF'ere. Ikke mindst ulykkesforsikringen for kun 150 kr. om året er en super mulighed.

Studiet

Der er et studie som skal passes! Det betyder formentlig massevis af rapporter. På PF Sekretariatet kan du få printet og indbundet dine rapporter.

Hvis du har brug for fordybelsesrum så har vi dels fri plads i Læsesalen, men også tilbud om lån af mødelokaler. Skal du sidde i længere tid og arbejde f.eks. på dit speciale så kan du få tildelt din helt egen studiecelle.

Rådgivning

Det er ikke altid lige nemt at være studerende, eller ungt menneske for den sags skyld. Hvis du har brug for hjælp eller nogen at snakke med har vi både Studenterpræsten og Kollegie Konsulent Ordningen. Begge kan du tale med uanset baggrund. De befinder sig på PF gangen oppe til højre. 

Sidst opdateret: 03/11/2022