PF Dorm Cooking

Klubbens formål er at formidle viden om billig, let og samtidig lækker til studerende – dette vil være gennem deling af opskrifter på google drive og gennem evt. events/sociale ”cookouts”.

Klubben bestræber at rumme alle studerende, uanset baggrund, nationalitet, diætere præferencer eller madlavningsevner. Vi ved studerende ofte har et stramt budget, så klubben fokuserer på billig og let mad. Vi indser en del studerende måske aldrig har lavet mad før eller fulgt en opskrift; Klubben prøver at hjælpe studerende med at finde rundt i køkkenet og skabe et fællesskab hvor man kan hjælpe hinanden.

Vi vil gerne skabe en platform for studerende der handler om at lave og sætte pris på god mad. Vi kommer selvfølgelig stadig til at have et par bar crawls, men den primære focus er at have det sjov med at lave mad og spise det dvs. vi fokusere på hygge og inklusivitet frem for fest.

 

Lyder dette som noget for dig? Så skal du være velkommen til komme med i klubben ved at udfylde medlemskabsformularen på nedenstående link:

https://forms.gle/RwF5TYvLTTXCX9iQA

 

Hvis du stadig har lyst til at tænke over det, hvis du bare vil have opskrifterne eller ikke har lyst til at være en aktiv del af det sociale, så kan du finde opskrifterne på nedenstående link. Hvis du allerede ved du aldrig ville komme til en event eller være en del af fællesskabet er dette link til dig:

https://drive.google.com/drive/folders/1TxV0UI10SWB1IOCBAWnnquEj4uK6SUe5?usp=sharing

 

Hvor du kan finde os:

Mail: pf.dorm.cooking@gmail.com

Offentlig Facebook side: https://www.facebook.com/pf.dorm.cooking/

Sidst opdateret: 09/05/2021