Studieceller

OBS: Ansøgningsfristen for semesteret F24 er den 26 januar kl. 23.55

Hvis du mangler et sted med fred og ro, hvor du kan fordybe dig i studierne på DTU, kan du søge om at få dit helt eget kontor i form af en studiecelle hos PF. Der findes i alt 32 enkeltceller på cirka fire kvadratmeter og fire dobbeltceller på cirka otte kvadratmeter i Lyngby. I Ballerup er der tre større studieceller, hvor der er plads til op til 6 studerende. Studiecellerne er placeret i bygning 101 mellem hallen og S-Husets gård i Lyngby. På Ballerup er det rummene E0.12, E0.13 og E0.14.

Studiecellerne udlånes for et semester ad gangen, og de er gratis at låne mod et depositum på 750 kr. Er du interesseret i en studiecelle, skal du udfylde en ansøgning.
Ansøgningsfristen for studieceller ligger oftest i 2. uge i semesteret.

Ansøgningsfristen for forårs semesteret 2024 er fredag den 26. januar kl. 23.55. Ansøgningerne skal udfyldes via denne google forms: https://docs.google.com/forms/d/1y1j6fZszn0wSjMTgMpFqaHA-4yyoBuwIRJuNp61Ly8k/edit

Er der nogen spørgsmål eller udfordringer, kan du sende en mail til  mj@pf.dk

Studiecellerne bliver fordelt kort efter deadlinen.

Alle studieceller er indrettet med skrivebord, en stol, vindue, lampe og en vægreol.

Studiecellerne ligger på en gang, lige ud til S-Husets gård. Man kommer ind til dem fra sportshallens indgangsområde, hvor der er en vindeltrappe.

Sidst opdateret: 20/12/2023