Studieceller

OBS: Alle studieceller er booket for semesteret E22

Hvis du mangler et sted med fred og ro, hvor du kan fordybe dig i studierne på DTU, kan du søge om at få dit helt eget kontor i form af en studiecelle hos PF. Der findes i alt 32 enkeltceller på cirka fire kvadratmeter og fire dobbeltceller på cirka otte kvadratmeter i Lyngby. I Ballerup er der tre større studieceller, hvor der er plads til op til 6 studerende. Studiecellerne er placeret i bygning 101 mellem hallen og S-Husets gård i Lyngby. På Ballerup er det rummene E0.12, E0.13 og E0.14.

Studiecellerne udlånes for et semester ad gangen, og de er gratis at låne mod et depositum på 500 kr. Er du interesseret i en studiecelle, skal du udfylde en ansøgning her. Ansøgningsfristen for studieceller ligger oftest i 2. uge i semesteret.

Ansøgningsfristen for efterårs semesteret 2022 ligger torsdag d. 18. august kl. 23.59. Ansøgningerne skal udfyldes via denne google forms: https://forms.gle/rTZ3guAZaExvEVsE8

Er der nogen spørgsmål eller udfordringer, kan du sende en mail til fuglsang@pf.dk

Studiecellerne bliver fordelt kort efter deadlinen.

Ansøgning skemaet for studieceller for efterårssemesteret 2022 kan udfyldes her.

Alle studieceller er indrettet med skrivebord, en stol, vindue, lampe og en vægreol.

Studiecellerne ligger på en gang, lige ud til S-Husets gård. Man kommer ind til dem fra sportshallens indgangsområde, hvor der er en vindeltrappe.

Sidst opdateret: 03/11/2022