ESCC


SNE er en sammenblanding af de tre civilretninger Bæredygtig Energidesign, Elektroteknologi og Cyberteknologi Vi blev første gang konstituerede som et råd i efteråret 2019, men Elektro og Cyberteknologi har leget og haft møder sammen længere, end der er nogen, der helt kan huske, og da bæredygtig blev oprettet i 2018 ville de gerne lege med, og det fik de lov til.  Rådet er tilknyttet institutterne Elektro og Fotonik.

Her kommer lidt mere om, hvad det egentlig er, vi går er laver. Vi har normalt møde ca. 1 gang om måneden, inden hvert fællesrådsmøde, så vi kan diskutere vores holdninger, der er i vores råd til dagsordenen i PF. Derudover snakker vi, de ca. 35 aktive medlemmer i rådet, om hvordan vi gør det mere nice at være studerende på de tre linjer. Vi laver en hel masse events både sociale og faglige – et eksempel er vores HHH (Herre Hyggelig Hyttetur), som er et traditionsfyldt socialt event, der ligger omkring pi-dag. Af faglige events er der skema dating, hvor nogle ældre studerende kommer og fortæller om, hvordan de har tilrettet deres studie, giver inspiration og fortæller deres erfaringer.

SNE har et lille hjertebarn, der hedder Solvognen, som er en abstrakt idé om en kørende bar. Den har et fast punkt til alle vores møder og har haft det i flere år.

Hvis man kunne tænke sig at høre mere så find en SNE-mand, en SNE-dame, din vektor eller kom til et af vores møder, så fortæller vi gerne.

Hvis det lyder interessant er man velkommen til at komme med til et af vores møder og hygge for vildt.
Den 5. september holder vi næste rådsmøde. Hvis det lyder interessant kan man melde sig til eventet her: https://www.facebook.com/events/773029360571738/?ref=newsfeed

Vi har konstituerende møde for semestrene E22 og F23 d. 19 september. Eventet er her: https://www.facebook.com/events/620583866395813/?ref=newsfeed

Formand: Alexander Torp Jørgensen, torp@pf.dk
Næstformand: Andreas Goltermann, goltermann@pf.dk
Facebook: https://www.facebook.com/pf.sne

Sidst opdateret: 12/06/2024