Fordele for PF’ere

Indflydelse

Som medlem af PF bliver det nemmere for dig at få indflydelse på din uddannelse. Du får mulighed for at sidde i et Studieråd, hvor du sammen med dine medstuderende har mulighed for at forbedre studiet og studiemiljøet på din retning.

PF har også repræsentanter i mange DTU-organer, herunder:

  • alle institutstudienævn (ISN), som arbejder med kvaliteten i de forskellige kurser på DTU
  • Akademisk Råd, som arbejder med den overordnede akademiske profil for DTU
  • samt DTU’s bestyrelse, som arbejder med DTU’s generelle retningslinjer og mål.

Som PF’er er du med til at definere foreningens holdning og visioner.

Netværk

Som PF’er har du også mulighed for at få dig et kæmpe netværk, som både kan komme dig til gode på studiet og senere i livet. Igennem dit Studieråd, kan du komme med i FagligudvalgetSocialpolitisk Udvalget m.m., hvor du vil møde studerende fra alle retninger på DTU.

Som PF’er kan du også blive en del af Studiestarten som vektor (rusvejleder), hvor du ligeledes kommer til at møde studerende fra mange andre retninger under dit uddannelsesforløb.

Rabatter

Dit medlemsskab er gyldigt igennem hele din studietid på DTU og det betaler sig selv hjem på et enkelt semester. Med et PF medlemsskab for du adgang til en bred vifte af 10-20% tilbud, for eksempel hos den lokale tandlæge, biograf, tattovør og mere. Du kan også få tilbud til nogle af de største events på DTU. Vigtigst af alt får du muligheden for at støtte det arbejde PF laver for at sikre at din tid på DTU bliver så fantastisk som mulig. Læs mere om Rabatnetværket.


Er du blevet overbevist om, at det er fedt at være PF’er?

Meld dig ind her!

Et PF medlemsskab gælder hele din studietid på DTU – husk at få et PF-klistermærke på vores sekretariat, når du har meldt dig ind så du kan bevise at du er medlem.

Medlemskabet koster 550 kr som ny studerende, og prisen sættes ned, hvis du er længere i dit studie. Nye kandidatstuderende kan blive medlemmer for 220 kr. Derudover er der rabat på PF-medlemsskabet, hvis man samtidig melder sig til PF’s rusture.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i PF!

Sidst opdateret: 07/09/2023