MediKoBS

MediKoBS-rådet er et hyggeligt lille råd med 16 medlemmer fra studieretningerne Medicin & Teknologi (MedTek) og Kvantitativ Biologi & Sygdomsmodellering (KBS). Selvom KBS er nedlagt fra år 2021, forbliver KBS en del af rådet indtil de sidste KBS-studerende er gået ud af DTU.

Vi vil gerne gøre studielivet lidt lettere for den enkelte studerende på KBS og MedTek – både fagligt og socialt. Det gør vi ved at afholde sociale arrangementer, som eksempelvis vores julefrokost, der må siges at være årets højdepunkt. Fagligt har vi haft kursus workshops som har til formål at give et bedre overblik over de forskellige kurser. 

MediKoBS er samlingsstedet for informationer fra studenterforeningen PF og fra DTU, og det er her, de studerende kan få medindflydelse på en lang række beslutninger, der har betydning for både nuværende og fremtidige studerende.

Vores råd hører til under institutterne DTU Healthtech og DTU Bioengineering og Panum på Københavns Universitet.

Hvis man gerne vil vide mere om vores dejlige råd, er man mere end velkommen til at tage kontakt til os, enten på vores facebook side ”MediKoBS – Studieråd” eller skrive en besked til vores formand Frederik Peetz-Schou Larsen på peetz@pf.dk

Ellers kan vores to næstformænd kontaktes på:

  • Sofie Skovgaard Larsen – skovgaard@pf.dk
  • Robert Dunker Pedersen – rdp@pf.dk

Vi holder møde ca. en gang om måneden, og mødet ligger altid om mandagen klokken 18. Alle, både konstituerede medlemmer og ikke-konstituerede, er meget velkomne! 

Kommende møder:
Mandag den: 24/10-2022
Lokale:  Beta
Dagsorden

 

Sidst opdateret: 19/10/2022