Byg

Civil BYG-rådet er studierådet som, gennem en lang række forskellige aktiviteter, arbejder for de studerende på bachelor og kandidatlinjen Byggeteknologi og er tilknyttet BYG-instituttet.

Rådet består af 22 konstituerede medlemmer, som arbejder med alt fra forbedring af kurser i samarbejde med undervisere, til sociale aktiviteter og studenterpolitik gennem PF’s mange organer. Vi holder møde ca. en gang om måneden, som altid starter med fællesspisning, og nogle gange ender i Kælderbaren til en lille hyggesnak bagefter.

Vi har et godt samarbejde med COWI, som bl.a. involverer afholdelsen af fagaftener og præsentationer til hytteturene for russerne. Udover de faglige arrangementer, afholder vi også gerne diverse sociale arrangementer såsom julefrokost eller hyttetur for alle C. Byggeteknologi-studerende. Desuden afholdes der også skemadating hvert semester.

Civil BYG-rådet tilbyder også udlejning af Soundboks (100kr. pr. dag) og grill (100kr. pr. dag). For mere information herom kan udlejningsansvarlig kontaktes.

Årgang 2021 inkluderer:
Formand Emelie Jensen – eej@pf.dk
Næstformand Nikolas Holm Poulsen – nhp@pf.dk
Udlejningsansvarlig Kasper Jordt – kfjordt@gmail.com

Link til vores facebook side:
https://www.facebook.com/civilbygraadet/

Mødeindkaldelser:

Alle er velkomne til at komme og se, hvordan et Civil BYG-rådsmøde bliver afholdt. Som udgangspunkt starter vores møder kl. 18:00. Hvis der er mad inden mødet, er dette som oftest kl. 17:15. Herunder kan du se dagsordener og referater for møderne. Referater bliver først lagt op for et møde, efter at det er blevet godkendt på mødet efter.

Civil BYG-rådet indkalder til konstituerende studierådsmøde, hvor alle studerende på C. Byggeteknologi har muligheden for at blive en del af vores fede fællesskab!

Mødet bliver holdt mandag den 19. september i mødelokale Rho på PF-gangen kl. 18.00.

Hvis du ikke har mulighed for at deltage i mødet, men gerne vil være en del af rådet kan du skrive en besked til rådsforperson Emelie eej@pf.dk   

Hvis du har spørgsmål, er du også velkommen til at sende en mail til rådsforpersonen.

Vi glæder os til at se jer!

Link til dagsorden: https://docs.google.com/document/d/1qQ6PRl0BEosdG-1vIGI6DdBFw1rR4AppevyQ2w9POT0/edit

Sidst opdateret: 03/09/2022