Partnere

Polyteknisk Forening samarbejder med en række virksomheder og organisationer blandt andet for at styrke kontakten mellem de studerende og erhvervslivet.

Vi ønsker at tilbyde vores medlemmer fagligt funderede arrangementer der kan give perspektiv og inspiration til vores uddannelse såvel som livet som studerende. Derudover støtter vi arbejdet for at udbrede det positive syn på ingeniører og at gøre ingeniøruddannelsen attraktiv.

Ingeniørforeningen, IDA

PF og IDA har et naturligt samarbejde, da PF arbejder for de ingeniørstuderendes vilkår på DTU, mens IDA arbejder for studerende og færdiguddannede ingeniører i hele Danmark. Melder du dig ind i PF, bliver du også automatisk studiemedlem i IDA*, og får derved adgang til både PF's og IDA's medlemsfordele, heriblandt GRATIS indboforsikring hele din studietid. Derudover laver IDA mange spændende faglige og sociale arrangementer, både på og uden for DTU.

*Det første år er prisen 0 kr., og herefter koster et studiemedlemskab 20 kr. om måneden.

Engineer the Future

PF er en samarbejdspartner i Engineer the Future, der arbejder på at skabe øget fokus på ingeniører og få flere til at indse, at den tekniske videnskab er utrolig spændende.  PF's rolle i samarbejdet er at fortælle spændende historier fra livet som ingeniørstuderende.

Lån & Spar

Lån & Spar er endnu en af PFs samarbejdspartnere. Dette samarbejde gør, at vi laver mange fede events med fokuspunkt på økonomien, dette kan gøre livet federe som studerende, samtidig du kan blive klogere på den økonomiske verden både for dig og for verdenen.

GoTutor

GoTutor er en af PFs samarbejdspartnere. GoTutor tilbyder studerende ved DTU et relevant og meningsfuldt studiejob som lektiehjælp for elever i folkeskolen og på gymnasiet.
Som DTU studerende har du gode kompetencer inden for de naturvidenskabelige fag, som GoTutor oplever stor efterspørgsel efter.

Sidst opdateret: 31/07/2023