Partnere

Polyteknisk Forening samarbejder med en række virksomheder og organisationer blandt andet for at styrke kontakten mellem de studerende og erhvervslivet.

Vi ønsker at tilbyde vores medlemmer fagligt funderede arrangementer der kan give perspektiv og inspiration til vores uddannelse såvel som livet som studerende. Derudover støtter vi arbejdet for at udbrede det positive syn på ingeniører og at gøre ingeniøruddannelsen attraktiv.

Ingeniørforeningen, IDA

PF og IDA har et naturligt samarbejde, da PF arbejder for de ingeniørstuderendes vilkår på DTU, mens IDA arbejder for de færdiguddannede ingeniører i Danmark. Melder du dig ind i PF, bliver du også automatisk (gratis det første år) studiemedlem i IDA, og får derved adgang til både PF's og IDA's medlemsfordele, heriblandt billig forsikring. Derudover laver IDA mange spændende faglige og sociale arrangementer, både på og uden for DTU.

Engineer the Future

PF er en samarbejdspartner i Engineer the Future, der arbejder på at skabe øget fokus på ingeniører og få flere til at indse, at den tekniske videnskab er utrolig spændende.  PF's rolle i samarbejdet er at fortælle spændende historier fra livet som ingeniørstuderende.

Sydbank

Sydbank er endnu en af PFs samarbejdspartnere. Dette samarbejde gør, at vi laver mange fede events, der kan gøre livet federe som studerende, samtidig du kan blive kliogere på den økonomiske verden.

Sidst opdateret: 21/03/2021