Kemirådet

Civil Kemirådet er et studieråd for bachelor retningen civil Kemi og teknologi samt de to kandidat retninger Anvendt kemi og Kemisk og biokemisk teknologi. Rådets omkring 30 medlemmer repræsenterer alle tre retninger.

I løbet af året afholder rådet forskellige arrangementer. Det er blandt andet en kemi barcrawl, en kemi inspirationsaften, en julefrokost, en bankoaften og en hyttetur.

Vores møder holdes en gang om måneden, dog ikke i ferier. Vi vil altid gerne se nye ansigter 😊 

Mødekalderen 2023 kan ses her under. Under normale omstændigheder vil mødet starte kl. 18:00, hvor der er spisning inden i tidsrummet fra 17:15 til 18:00. Hvis mødet er online, kan starttid samt zoom-link findes i dagsorden. Hvis man er interesseret i at deltage i et møde skal man skrive til vores forperson Tobias Bæk på baek@pf.dk eller vores facebook side facebook.com/ckemiraadet. På facebook-siden ligger vi også møder og events op, så det kan klart anbefales at følge med derinde.

Mødekalender Efterår 2023

Onsdag d. 27. september
Onsdag d. 25. oktober
Onsdag d. 15. november

Konstituerende møde: Onsdag d. 27/9 kl. 18 i Gamma på PF gangen  

Dagsordnen findes her

Mødekalender forår 2024

Onsdag d. 10. januar

Onsdag d. 31. januar (her afholdes supplerende konstituering)

Hvis der er spørgsmål kan man kontakte rådets formand Tobias Bæk på baek@pf.dk og/eller skrive på rådets facebook side: facebook.com/ckemiraadet
Mange hilsener fra alle i C. kemi rådet!

Sidst opdateret: 25/01/2024