General Engineering

General Engineerings studieråd blev først stiftet I efteråret 2016, og er derfor det senest tilføjede råd til de mange, der allerede eksisterer i PF. Som repræsentanter af den nye engelsktalende bachelor med studerende fra hele verden, er det kun naturligt at vores åbne månedlige møder bliver afholdt på engelsk.

Vores overordnede mål som studieråd er at forbedre General Engineering og så vidt som muligt hjælpe de studerende på linjen her på campus. Dette indebærer at blive et veletableret samt respekteret studieråd blandt de andre råd i PF. For at opnå dette stræber vi efter, at vores stemme skal blive hørt for at forbedre samarbejde mellem engelsk og dansk talende studerende i PF. Vi arrangerer også mange sociale arrangementer såsom hytteture og vores internationale middag, hvor der er mad fra de mange lande, som bliver repræsenteret i General Engineering.

Siden vores bachelor er så bred, som den er, er vi tilknyttet mange forskellige institutter på DTU, såsom: DTU Compute, DTU Fysik og DTU Energi, for bare at nævne få af dem.
Hvis du har nogle spørgsmål eller kunne tænke dig at vide mere, så må du endelig ikke tøve med at sende en e-mail til vores studierådsformand for året 2023/2024 Liam Barbosa (barbosa@pf.dk). Du kan også finde os på Facebook på siden GE Student Council.

Mødeindkaldelser:

17. April 2024

Kommende møder:

19. Juni 2024

25. September 2024

Sidst opdateret: 26/03/2024