Rådgivning

Livet som studerende kan godt være hårdt. Hvis du har brug for hjælp eller nogen at snakke med har vi både Studenterrådgivningen, Studenterpræsten og Kollegie Konsulent Ordningen. Begge kan du tale med uanset baggrund. De befinder sig på oppe på PF gangen i bygning 101.

Studenterrådgivningen

Studenterrådgivningen er en institution under Uddannelses- og Forskningsministeriet, der er til for at ude social, psykologisk og psykiatrisk rådgivning og behandling til studerende på videregående uddannelser. Med mere end 50 års erfaring er de der for at hjælpe de studerende, der har brug for en ekstra hånd for at komme igennem studiet.

Tilbuddet om rådgivning og støtte gælder for alle studerende, uanset hvor i landet de befinder sig. For kontakt og mere information om Studenterrådgivningen besøg hjemmesiden.
Telefon: +45 70 26 75 00.

Studenterpræsten

DTU Lyngbys studenterpræst er ansat ved Lundtofte Kirke. Hvis du har brug for en præst eller bare en fortrolig, er du velkommen til at kontakte Jørgen Bo Christensen.

Træffes tirsdag-fredag fra kl. 10-15 i bygning 101E, 1. sal, rum 145A (på PF-gangen).
Telefon 24 42 59 75.
E-mail: pastor@pf.dk

KKO – Kollegiekonsulentordningen

Kollegie Konsulent Ordningen (KKO) er en konsulentordning for dig som bor på kollegium, men er også en støtteenhed for kollegiernes rådsmedlemmer.

Mange klarer problemerne selv – med sig selv, kæresten, vennerne eller familien, men nogle gange er det rart at kunne vende det med en tredje person, der har stor indsigt i studielivet. KKOs nuværende ansatte har 25 års erfaring, og er kvalificeret til at håndtere problemer af meget forskellig art.

Det er ikke nødvendigt at have et stort problem for at kontakte KKO. Hvis man har haft en hård måned på studiet kan man lige kigge forbi og få en kop kaffe og en snak med en af de sociale konsulenter. Nogle gange kan det være rart uforpligtende at få vendt noget med en tredje person.

Studerer du på DTU Diplom på Ballerup Campus, kan du få en snak med en af to studenterpræster. Henriette Ringgaard kan kontaktes på telefon 3045 5777 eller på htr@km.dk. Morten Wassmer kan kontaktes på telefon 2118 0937 eller på mow@km.dk.

Sidst opdateret: 07/11/2017