Socialudvalget

Socialudvalget er, som navnet antyder, udvalget, der repræsenterer foreningen socialt. Dette gøres hovedsageligt på to måder.

Arrangementer

Der arrangeres i Socialudvalget en del forskellige arrangementer, der har til formål at gøre livet lidt federe som studerende. Nogen af de mange arrangementer afholdt af Socialudvalget kan ses her.

 

Studiemiljø og levevilkår

Et godt studiemiljø er vigtigt for et godt studieliv. Et sted, hvor man har lyst til at bruge sin tid, om end det er til at studere eller tage en øl med vennerne. DTU står derfor ofte i en situation, hvor de ønsker input fra de studerende omkring, hvordan bygninger skal indrettes og, hvordan maden i kantinen skal være. Studerende ser ofte campus i et lidt andet lys end dem der tager de endelige beslutninger omkring dets udformning. Socialudvalget er her dem der ofte bliver spurgt til råds, pga. deres brede viden om campuslivet og deres glædelige lyst til at dele ud af den.

Polyteknisk Forening forsøger at værne om de studerendes interesser, hvor socialudvalget arbejder indenfor bl.a. levevilkår. Dette gøres i interne udvalg, hvor emner såsom boligmangel, SU og stress hos studerende diskuteres. Udvalget har tilsvarende også fingrene med i spillet når, der diskuteres studenter levevilkår på landsplan hos Danske Studenterendes Fællesråds Levevilkårs Udvalg.

Sidst opdateret: 31/10/2018