Udlæg

Af og til lægger man penge ud for foreningen i forbindelse med et arrangement eller lign. Når man så skal have disse penge tilbage udfylder man en udlægsseddel.

Når du udfylder udlægssedler, er det vigtigt, at dine bilag er i orden. Det vil sige, at den kvittering du modtager, skal indeholde et entydigt bonnr./fakturanr.

Sælgers navn, adresse og CVR nr., det betalte beløb, samt hvor stort beløb heraf, der er moms. Kvitteringen skal også vise, HVAD der er købt. En ordrebekræftelse er IKKE lig en faktura, selv om den indeholder alle foranstående oplysninger (og fordi den efterfølgende kan annulleres, godkendes den ikke af SKAT). Undgå at købe ting ude for landets grænser. Hvis dette er absolut nødvendigt, skal du henvende dig på sekretariatet i den tid, vores bogholder sidder der, inden du foretager dig noget.

Ovenstående er især vigtigt at oplyse ved afgivelse af bestillingen af mad. Hvis maden køres ud, skal der oplyses, at såfremt der ikke afleveres en kvittering med ovenstående oplysninger, vil der ikke blive betalt for maden. Hvis maden bestilles online, skal modtager af maden være Polyteknisk Forening, og den, der bestiller kan evt. noteres som kontaktperson.

Bestil IKKE på Just Eat online, for de eftersender ikke faktura/kvittering, der opfylder kravene fra Skat.
Hvis kvittering i henhold til ovenstående krav ikke afleveres, vil der ikke blive udbetalt refusion af udlægget.

Udlægssedlen kan findes her: Udlægsseddel

Sidst opdateret: 24/07/2022