Rabatnetværket

PF har selvfølgelig nogle ekstra gode studierabatter til vores medlemmer og vi prøver altid at skaffe nye tilbud der er relevante for dig i din studietid.  PF har et netværk af forretninger på DTU og omkring Lyngby campus der giver os ekstraordinære rabatter på ikke i forvejen nedsatte vare. Det eneste du skal gøre er at fremvise PF-klistermærket på dit studiekort (som kan fås på PF Sekretariatet). Du kan også finde hele listen her, med en kort beskrivelse og en adresse.

 

S-Huset

På DTU får du 10% rabat på kaffekort i S-Huset og 50% rabat på billetter til Joints (forkortelse for Joint Venture), som er det store koncerter, hvor f.eks. Johnson, U$O, Jesu Brødre, Suspekt og Emil Lange har spillet.

PF

I PF har vi også en vanvittig billig ulykkesforsikring. PF og DTU forsikrer alle studerende ved DTU mod ulykker, gratis, så længe det ulykken sker på DTU eller i forbindelse med en studierelevant ekskursion. Men, hvis ulykken sker udenfor DTU - PF kan hjælpe med udvidelse af ulykkesforsikringen til at gælde hele Danmark, Færøerne og Grønland, samt ture rundt i hele Verden. Dermed opnås en fuldtids ulykkesforsikring, der dækker hvad enten det er skiløb, fald ned af trapper eller andet man måtte komme ud for (læs mere her) .

Polyteknisk Boghandler

I samarbejde med Polyteknisk Boghandel, har vi lavet en ny version af Boghandlens klassiske "Find Formlen" fysik formelsamling!

Som nyt medlem af PF kan man faktisk komme ned og hente en af disse formelsamlinger gratis på PF Sekretariat.

Lyngby Boldklub

Som PF-medlem, kan du få din gratis billetter til hjemmekampe af Lyngby Boldklub i PF Sekretariatet Lyngby. Vi plejer at lave et Facebook opslag og hænge plakater foran sekretariatet, hver gang vi får en pulje af billetter.


Fritid og Underholdning


 

Arina Cykler

Arina Cykler er din cykelforretning. Her kan du få repareret din cykel, få dig en ny cykel eller elcykel samt købe nyt udstyr. Butikken er ved Bangs Torv i Herlev i kælderen. Medlemmer får 10% på alt i butikken.

Addresse:  Herlev Hovedgade 97, 2730 Herlev

Ballerup Bowling

Under 2,5 km fra Ballerup Campus finder du Ballerup Bowling center. De har 14 bowlingbaner med plads til 6 personer på hver bane, så hiv dine venner med til en omgang bowling efter undervisning. PF medlemmer får 20% rabat på bowling.

Adresse: Tempovej 35, 2750 Ballerup

BIG BIO

I BIG BIO can du nyde en film på det store lærred med Dolby Atmos lyd i en behagelig stor stol med benene oppe. Få en filmoplevelse med popcorn, noget kold at drikke eller en kaffe.
BIG BIO er både i Herlev og Nordhavn tæt på offentlig transport og med gode parkeringsmuligheder.
Som PF medlem får du rabat på billetter (gælder ikke online køb), menuer og kaffe. Der er 20% rabat fra mandag til onsdag og 10% rabat fra torsdag til søndag.

 

Adresse: Herlev Hovedgade 31, 2730 Herlev og Hamborg Plads 6, 2150 Nordhavn

Hjemmeside

Skousen Hørsholm

I Skousen Hørsholm finder du køleskabe, elkogere, vaskemaskiner, opvaskemaskiner, kaffemaskiner, komfurer, emhætter, mikroovne, tørretumblere og kogeplader osv., dvs. alle de vigtige maskiner du har brug for som ingeniørstuderende. Der er 25% rabat i den fysiske showroom butik i Kokkedal.

Adresse: Egevangen 10, 2980 Kokkedal
Facebook: hoersholm@skousen.dk

Templet

Det lokale spillested Templet er vært for koncerter med alle former for dansk POP til Dødsmetal. Som PF-medlem får du adgang til, vores helt egen happy hour fra 20-21 koncertdage. Flaske øl: 15 kr. Sodavand: 15 kr. Fadøl: 20 kr. Skud: 10 for 75 kr.

Adresse: Jernbanevej 16, 2800 Kongens Lyngby

Link: https://templet.dk/ 

Mogens Dahl Koncertsal

Mogens Dahl Koncertsal er Københavns eksklusive koncertsal for klassisk kammermusik.

Prisen som PF-medlem til koncerter med Mogens Dahl Kammerkor ligger til 100 kr. pr. billet ekskl. gebyrer. Til de øvrige koncerter er prisen 100 kr. rabat ift. normalprisen. Når man køber billet på billetlugen, skal man købe under kategorien, der hedder unge u. 30, som også gælder medlemmerne af PF.

Adresse: Snorresgade 22, 2300 København

Link: https://mogensdahl.dk/


Mad og Drikke


Cocks & Cows

På hjørnet af Lyngby Hovedgade, et stenkast fra Lyngby Station, finder du Cocks & Cows – en kombineret cocktailbar og burgerrestaurant. Her kan du alle ugens dage mellem 11.30 – 16.00 købe en valgfri burger og få en gratis omgang sprøde Twister fries med på husets regning.

Adresse: Lyngby Hovedgade 78, 2800 Kongens Lyngby

 

Det Sunde Køkken Lyngby

Det Sunde Køkken er stedet at gå hen hvis du har lyst til noget lækkert, hurtigt og sundt. De har altid et stort udvalg af salater, sandwiches, kylling og kartofler. Vores medlemmer for 10% rabat i deres butik i Lyngby.

Adresse: Lyngby Hovedgade 76, 2800 Kgs. Lyngby

Lille Fortun

Trænger du til et afbræk fra studiet? I Lille Fortun kan du nyde cocktails i deres lækre indrettet cocktailbar. PF medlemmer får deres special cocktails til 100 kr, virgin cocktails til 60 kr derudover har Lille Fortun en speciel ”PF" punch til 80 kr kun til vores medlemmer.

Du kan læse mere om dem på deres Facebook: https://www.facebook.com/Lille.Fortun/

Adresse: Gammel Jernbanevej 18, 2800 Kongens Lyngby

Slagter Suhr

Slagter Suhr har kvalitet kød til enhver lejlighed. Trænger du til at spise et godt stykke kød efter en hård uge? Er det tid til at holde fest, stor eller lille. Eller måske nyde tiden med en helstegtpattegris og sine venner.
Så bestil eller køb hos Slagter Suhr i Brede (mindre end 2 km fra .Lyngby campus)
PF medlemmer får 8% rabat.

Adresse: Lystoftevej 52 “Brede Torv” 2800 Lyngby

Vinspecialisten

Ved Vinspecialisten er man sikker på at få høj service i en butik fyldt med kvalitetsvarer. Kom ned og se deres store udvalg af vin chokolade, kaffe, te, kvalitets slik og anden spiritus. I butikken har man også mulighed for at sammensætte sin egen gavekurv, perfekt til en dimitterede studiekammerat eller andre arrangementer. PF medlemmer får 10% i butikken.

Adresse: Lyngby Storcenter / Butik 24, Klampenborgvej 232, 2800 Lyngby


Helbred og Pleje


HC SKAARUP KROPSTERAPI & COACHING

For at få det mest optimale ud af din uddannelse skal du have kroppen og sindet i balance.
Kom de dårlige arbejdsstillinger, stress, søvnmangel og diverse skavanker eller uro til livs med enten en Kropsterapi, eller coaching session for at få energi, overskud og retning tilbage.
Læs mere på www.hcskaarup.com
KODE for 50kr Rabat på kropsterapi eller coaching session for studerende: PF-KROP

For at få rabatten husk at medbringe studiekort med klistermærke for forening, til sessionen.

Adresse: Amaliegade 42, 1256 KBH

Lyngby Hairstyle

Har du brug for en pæn frisure eller måske bare et hverdags klip? Så kan du tage forbi Lyngby Hairstyle, de ligger 5 minutter væk på cykel fra 101. Her får du som PF-medlem 20% rabat på alt.

Adresse: Lyngbygårdsvej 96, 2800 Kongens Lyngby

Hjemmeside: http://lyngbyhairstyle.dk/

Lyngby Tandplejecenter

Du kan også vælge at besøge Lyngby Tandpleje hvor vi har en aftale om 20% rabat på frie ydelser (fyldninger, rodbehandlinger, kroner, tandregulering mm.) og 20% på fjernelse af visdomstænder. Der er desuden en gratis velkomst pakke ved første besøg og rabat på tandblegning.

Adresse: Lyngby Hovedgade 29, 2. sal, 2800 Kgs. Lyngby

Løvendal Massage og Kropsterapi

Løvendal massage og kropsterapi kan hjælpe dig hvis du ikke har balance imellem krop og sind. Har du brug for at føle ro op til en eksamen eller påvirker din krop dig negativt på grund af en skade?
Så kom forbi Løvendal massage og kropsterapi hvor Magnus kan hjælpe dig med forskellige behandlinger ud fra dine behov.
Bestil tid på deres hjemmeside og læs mere.

Der gives 20% rabat på Body all mind kropsterapi, Coaching og tankefeltterapi samt Anti-stress behandling.

Adresse: Gunnar Nu Hansens Pl. 7, 2100 København

Tandlægerne i Lyngby

Hvis du netop er flyttet og mangler en ny tandlæge har vi en rabataftale hos Tandlægerne i Lyngby hvor er der 10% rabat på bl.a. fyldninger og bedøvelser, samt 20% rabat på visdomstandsoperationer.

Adresse: Lyngbygårdsvej 98B, 2800 Kgs. Lyngby

Vores Tænder

VORES TÆNDER Tandklinik er en tandlæge i Lyngby, som tilbyder nogle gode rabatter til alle PF medlemmer. Disse rabatter er:
-20% i studierabat på behandlinger
-50% på tandblegning i forbindelse med første tandeftersyn
Du finder VORES TÆNDER Tandklinik på: Lyngby Hovedgade 66B, 1.tv. & Jernbanepladsen 1 – 2800 Kongens Lyngby

Happy New Hair

Flot og professional klipning tilbydes til fornuftige priser. Med og uden tidsbestilling. Nabo til DTU Lyngby.
20 % rabat til studerende på alle priser. Se hjemmesiden.

Adresse: Carlshøjvej 53, 2800 Kgs Lyngby

Hjemmeside: https://happynewhair.dk/
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100076006599398


Tøj og Stil


Lyng tattoo

Ved Lyng Tattoo i Lyngby kan du få foreviget et stykke kunst på din krop. Du kan komme forbi og snakke med dem, og få rådgivning, design forslag og kreativ vejledning, som en del af prisen, så om du skal have en ny tatovering eller have rettet en fra en brandert i fjor, så kan de hjælpe dig med at finde noget der passer lige til dig. Som medlem af PF får du 10% rabat.

Du kan læse mere her: https://www.lyngtattoo.dk/

Adresse: Jernbanevej 5 D, 2800 Kongens Lyngby

Løberen

Løberen er en sportskæde med butikker i hele landet, der tilbyder en masse løbeudstyr i god kvalitet. Kom forbi og få en løbetest så du får det rigtige udstyr, både for nybegyndere eller garvede maratonløbere.
De tilbyder 15% rabat til alle PF-medlemmer i alle 8 af deres butikker! Se deres udvalg og butikker på deres hjemmeside
(Ikke inkluderet elektronik, gavekort og allerede nedsatte produkter)

Adresse: Lyngby Torv 10, 2800 Lyngby

OZ JUVEL OG GULDTRÆET

Ved at arbejde sammen giver de to guldsmede dig den bedste service. De kan hjælpe dig med alt fra konfirmationsgaver til reparationer til vielsesringen, og hvis den ene ikke kan hjælpe, kan den anden. De giver os 10% rabat i begge forretninger.

OZ Juvel: Jernbanepladsen 10, 2800 Kgs. Lyngby
Guldtræet: Lyngby Hovedgade 47, 2800 Kgs. Lyngby

Sjölin

Et par gange om året kommer Sjölin ud og foretager opmåling til lækre skræddersyede jakkesæt. Her får PF medlemmer op til 10% rabat på jakkesæt som bliver leveret til DTU 5-6 uger efter opmålingen. Jakkesættene bliver syet til lige præcis dine mål, men hvis det alligevel skal syes til efter levering, er det muligt at få det tilpasset gratis hos en af deres samarbejdspartnere. Hold øje med PFs Facebookside for hvornår de Sjölin kommer ud og laver opmålinger. Ved fremmøde i deres showroom i Lyngby eller i København, kan PF medlemmer få op til 10% rabat.

Adresse:
Carlshøjvej 47, 2800 Kgs. Lyngby
Nørregade 40, 5. sal, 1165 København K

Spejder Sport

Skal du ud i naturen, eller fryser du på vej til DTU? Spejder Sport ved Lyngby st. sælger alt fra vandrestøvler, rygsække til uldundertøj. Få vejledning i butikken og få 10% på alt sortiment i butikken, undtagen i forvejen nedsatte varer, pakketilbud og gavekort. Aftalen gælder kun i deres butik ved Lyngby st.

Du kan læse mere her: https://www.spejdersport.dk/butikker/lyngby

Adresse: Jernbanepladsen 55 2800 Kgs. Lyngby

STOF 2000

Mangler du materialer til dit næste hobby projekt? Kom ned i STOF 2000 Lyngby. Her kan du få 15% Rabat ved køb af mere end 1000 DKK i butikken, ved undtagelse af følgende varegrupper; Liberty Fabrics, Puff and Pencil snitmønstre, Fibre Mood magasiner, Symaskiner og varer på tilbud.

Læs mere på: https://stof2000.dk/lyngby/

Adresse: Lyngby Hovedgade 57B 2800 Kgs. Lyngby.

Sidst opdateret: 22/04/2024