Klubber

Som medlem af PF har du adgang til rigtig mange fritidsklubber. Læs om dem nedenfor og kontakt dem hvis du har lyst til at være med. Husk også at der mindst en gang årligt er mulighed for at møde klubberne til klubdag.

Følgende klubber er registreret som PF klubber:

Polyteknisk Radio Gruppe (PRG) 

PF Bitter

Polyteknisk Keramikklub

Anvendt Træ og Metal (ATM)

PF Sysle

PF Arkiv

PF Foto

Polymus 

PF Wine Tasting

danSTAR

PFantasy Dôme

PFLante

The Workshop

Polyteknisk Radio Gruppe

Stedet for alle, som er interesserede i elektronik! I PRG arbejder vi med kredsløb til at styre alt mellem himmel og jord – robotter, kameraer, ting der blinker og støjer. I vores værksted kan du fremstille print, samt bore og lodde. Vi er også tilholdssted for radioamatører og har naturligvis udstyr til at sende og modtage på HF-, VHF- og UHF-båndene.

Kontakt
Web: www.prg.dtu.dk
Mail: prgbest@prg.dtu.dk
Mød os: Tirsdag aften efter kl. 19 i kælderen under S-Huset Lyngby

Polyteknisk Keramikklub

Åndehullet på DTU for de kreative sjæle. Her kan du designe dine egne krus, lave en tekande til kollegiekøkkenet, modellere en badenymfe – kun fantasien sætter grænser. Du kan arbejde med forskellige teknikker i stentøjsler, og klubben råder over et værksted med alt nødvendigt udstyr som drejeskiver, gipsforme, glasurer og ovn. Der er ingen undervisning, men nye medlemmer hjælpes i gang af de mere erfarne.

Kontakt
Mail: polyteknisk.keramikklub@gmail.com
Mød os: Tirsdag aften kl. 19 i kælderen under S-Huset Lyngby

PF Foto

Fotoklubben henvender sig til alle, der er interesserede i fotografi. Vi har to mørkekamre med udstyr til at fremkalde og forstørre sort/hvid og farve billeder. Vi afholder typisk en del arrangementer i løbet af semesteret, f.eks. begynderkursus, atelierkursus, digitalfotografi, kemiforedrag, diasshow, foto-konkurrence, natfotografering, fotomaraton og meget mere.

Kontakt
Web: Facebook
Mail: board@pf-foto.dk
Mød os: Tirsdag aften kl. 19 i kælderen under S-Huset Lyngby

PFantasy Dôme

PFantasy Dôme er rolle- og brætspilsklubben på DTU, vi har nye og klassiske brætspil, rollespil og figurspil. Vi har over 100 bræt- og kortspil, der går fra simple og hurtige spil, til komplekse spil der tager flere timer med tunge strategiske overvejelser. Klubben har forskellige rollespilssystemer, som kan danne grundlag for en indlevende oplevelse ud i fantasiens univers. Første dag er gratis, så kom en mandag og vær med.

Kontakt
Mail: pfantasy.dtu@gmail.com
Mød os: Mandag fra kl. 17 på 1. sal  bygning 101, lokale 163

Anvendt Træ og Metal (ATM)

ATM er en værkstedsforening, der råder over et stort og veludstyret værksted til arbejde i både træ og metal. Der er mulighed for at fremstille alt lige fra finmekanik og maskinarbejde til kanostativer og trapper. På vores website finder du et udpluk af det lækre værktøj og bearbejdningscentre du kan få adgang til som medlem i klubben.

Kontakt
Web: www.atm.nu
Mail: atm.dtu@gmail.com
Mød os: Tirsdage mellem 19.30 og 22 i kælderen under S-Huset Lyngby

Polymus

Drømmer du om at spille i et band? Spiller du selv et instrument eller synger? Og har du måske også fat i nogen andre bandmedlemmer? Så kan DTU’s musikforening Polymus tilbyde dig et par velindrettede øvelokaler, hvor du kan få en øvetid. Vi har fyldt udstyr i lokalerne, så der står sanganlæg, mikrofoner, guitar- og basforstærkere, trommer og keyboard klar. Du (og dit band) får en fast øvetid om ugen (3-4 timer), hvilket koster 500 kr. pr. band pr. halve år.

Kontakt
Mail: soren@danskebank.dk eller tel. 2168 5279

PF Bitter

PF Bitter er klubben, der gør oprør mod sødmen og bringer det bitre ud i livet. Klubben mødes og fortæller røverhistorier over kaffe, mørk chokolade og bitre likører, og så arrangerer de jævnligt "Walk 'n' Bitter", hvor man sammen går ture akkompagneret af en flaske Fernet eller noget andet bittert.

Kontakt:
Mail: bitter@pf.dk
Hjemmeside: https://pfbitter.dk/
Du kan finde PF Bitter på facebook.

Arkiv klubben

Har til formål at tilgængeliggøre PF’s historie ved at åbne op for arkivsamlingen i kælderen under 101 – under beskyttede forhold. Der afholdes ca. to temamøder pr. semester, og ca. én frivillig arbejdsdag pr. ferie. Medlemskontingentet ligger på 50 kr./år.

Kontakt
Mail: dittemrj@pf.dk
Facebook: Arkiv klubben

DanSTAR (raketklub)

DanSTAR (Danish Student Association for Rocketry) er en klub for alle, der er interesserede i rumfart, og som gerne vil lære mere om raketvidenskab. Vi arbejder i en stor gruppe på at udvikle og bygge en genanvendelig forskningsraket, som vi også vil operere selv. Du vil ikke bare deltage i en ambitiøs oplevelse med seje personer, men også lære en masse om de forskellige aspekter af moderne raketvidenskab. Tilslut dig en af vores grupper, f.eks. fremdrift, fluid, elektronik eller bjærgning og hjælp os med at bygge den første studenter-udviklede fremdrifts-raket i Danmark. 

Kontakt
Mail: contact@danstar.dk
Bliv medlem af Facebook fansiden.
Besøg vores hjemmeside.

The Workshop

Kan du lide at udtrykke dig kreativt? Hvad end du elsker at male, tegne eller noget helt tredje, er du meget velkommen i workshoppen. Vi tilbyder et helt uforpligtende medlemskab, hvor du har mulighed for at indgå i et udviklende fællesskab, eller frihed til at arbejde med dit eget individuelle projekt. Som udgangspunkt står du selv for det udstyr du ønsker at bruge, mens klubben stiller lokale og basismaterialer til rådighed. Du kan læse mere om klubben på vores facebookside og sende os en besked. Kontakt Web: facebook.com/TheWorkshopDTU Mail: theworkshopdtu@gmail.com

PF Sysle

PF klubben for alle, der nyder at sysle med hyggelige ting, sladre og drikke kaffe.

Vi hækler, strikker, samler lego - måske bager vi også en kage!

Kontingent er 50 kr. pr. semester, som går til kaffe/te, kage/snacks og til dels materialer.

Kontakt
Mail: sysle@pf.dk
Facebook: facebook.com/groups/146643599432984

PF Wine Tasting

Til alle studerende på DTU. PF Wine Tasting Club er en engelsk-talende klub, der samler alle os, som har en forkærlighed for vin. Vi kommer til at lære om ønologi, som er studiet af vin, og klubben giver mulighed for at stifte bekendtskab med de forskellige vintraditioner rundt om i verdenen. Derudover giver vi medlemmerne en nem adgang til prisvenlige kvalitetsvine. Vi mødes to gange om måneden til hyggelige smagninger, som sagtens kan kombineres med mad eller andet passende tilbehør. Unge smagere er altid velkomne til at komme med til et møde, mens fremadstræbende vin-feinschemeckere kan blive medlemmer for 50 kr.

Sidst opdateret: 13/11/2018