Studiestart

Som nystartet på DTU kan du vælge at deltage i studiestarten. Den er arrangeret af PF og indebærer både introforløb, arrangementer og muligheden for at blive tilknyttet en ældre studerende der kan hjælpe dig igennem dit første semester.

PF planlægger studiestarten for både bachelor-, udvekslings- og kandidatstuderende. Ældre studerende bruger enormt mange timer på at forberede det hele, og der er lagt blod, sved, tårer og masser af entusiasme i studiestarten.

Vi håber du vil deltage og bliver glad for alt det vores frivillige har gjort for at gøre din studiestart så god som muligt.

Vores introforløb er enten en eller to dage, som foregår på Lyngby og Ballerup campus. Introforløbene afholdes fra lørdag d. 22/8 til fredag d. 28/8 2020. Der er forskelige introforløb du kan tilmelde dig – alkoholfri, weekend, samt et forkortet endags introforløb. 

2-dages forløbet ligger mellem lørdag d 22/8 og fredag d 28/8. Der vil foregå massere af rystesammen lege og du vil lære DTU og dine medstuderende bedre at kende. Programmet løber som udgangspunkt fra 09-21. 

Weekend forløbet bliver afholdt i weekenden (22/8-23/8) og har samme indhold som dem der forløber i hverdagene.

Alkoholfri forløbet bliver afholdt i weekenden (22/8-23/8) hvor der ikke indgår alkohol og har det samme indhold som andre forløb. 

Endags introforløbet indholdet vil være komprimeret i forhold til de andre introforløb og vil foregå torsdag d. 27 august. 

Vær opmærksom på at selvom du ikke vælger weekend turen, kan introforløbet godt ligge over weekenden eks. søndag-mandag. 

Der er begrænsede pladser på alle forløb.

Her kan du læse mere om bachelor studiestarten og kandidat studiestarten.

Som ny studerende på DTU er der rigtig mange ting der er rare at vide noget om. Derfor udkommer Rusbogen hvert år, hvor der står en masse nyttig information. Årets rusbog er på vej, men i mellemtiden kan du finde sidste års rusbog både på dansk og på engelsk. Denne kan også findes på vores app “PF – Polyteknisk Forening”.

Sidst opdateret: 19/02/2021