Lån af lokaler

PF råder over en række mødelokaler på begge campusser, samt et køkken på Lyngby Campus. Du kan se præcis hvilke lokaler vi har, nedenfor i galleriet.

Som PF medlem kan du booke disse lokaler ved at gå ind på følgende sider og oprette en anmodning. Dit lokale er først booket når du får en bekræftelse på mail at det er blevet godkendt:

 

Dette skal gøres i god tid, da det kan tage op til en uge at få svar på din anmodning. Du kan i øvrigt læse om retningslinjerne for brugen af lokalerne i dokumentet nedenfor. Skal ønsker du at indtage alkohol eller larme ifbm. et event der afholdes i et af vores lokaler, skal du skrive dit studienummer i "Additional information" samt hvad der gør sig gældende.

Ved nogen spørgsmål kontakt da lokaler@pf.dk.

Studiebrug

Hvis du har brug for et sted at arbejde med din gruppe, holde et vigtigt møde, eller blot fordybe dig i fred og ro, så er mødelokalerne til din rådighed. De kan bookes mellem 8 og 17, dog har PF-relaterede møder førsteret.

PF Aktive

For at understøtte vores råd og udvalg har PF møder førsteret til booking af lokaler og køkken. Husk også at du kan bruge Aktivrummet til uformelle møder og PF arbejde. Hvis du skal bruge et DTU-lokale kontakt da lokaler@pf.dk.

Retningslinjer

Kort og oversigt over lokaler

For neden kan ses en oversigt over PF's lokaler, hvor første sal viser PF-gangen, som har vores mødelokaler.
Oversigten kan også downloades som PDF her:
PF_map_sekretariat

 

 

Sidst opdateret: 27/08/2023