c. Elektro og Net-IT

ElNet er en sammenblanding af de to civilretninger Elektroteknologi og Netværksteknologi & IT. Vi blev første gang konstituerede som et råd i efteråret 2016, men vi har leget og haft møder sammen længere, end der er nogen, der helt kan huske, men da vi startede hed det ElKo (da Net/IT i 2014 og tidligere hed Kommunikationsteknologi). Rådet er tilknyttet institutterne Elektro og Fotonik.

Her kommer lidt mere om, hvad det egentlig er, vi går er laver. Vi har normalt møde ca. 1 gang om måneden, inden hvert fællesrådsmøde, så vi kan diskutere vores holdninger, der er i vores råd til dagsordenen i PF. Derudover snakker vi, de ca. 25 aktive medlemmer i rådet, om hvordan vi gør det mere nice at være studerende på de to linjer. Vi laver en hel masse events både sociale og faglige – et eksempel er vores HHH (Herre Hyggelig Hyttetur), som er et traditionsfyldt socialt event, der ligger omkring pi-dag. Af faglige events er der skema dating, hvor nogle ældre studerende kommer og fortæller om, hvordan de har tilrettet deres studie, giver inspiration og fortæller deres erfaringer.

ElNet har et lille hjertebarn, der hedder Solvognen, som er en abstrakt idé om en kørende bar. Den har et fast punkt til alle vores møder og har haft det i flere år. Hvis man kunne tænke sig at høre mere så find en ElNet’er, din vektor eller kom til et af vores møder, så fortæller vi gerne.

Hvis det lyder interessant er man velkommen til at komme med til et af vores møder og hygge for vildt.
Formand: Jakob Rydhof, jakobrydhof@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/pf.elko

Næste møde er konstituerende møde, hvor du kan blive medlem og få stemmeret, det foregår d 9. oktober, se mere på facebook:
https://www.facebook.com/events/915427742149180/

Sidst opdateret: 17/09/2019