c. MediKoBS

MediKoBS-rådet er et hyggeligt lille råd med ca. 25 medlemmer fra studieretningerne Medicin & Teknologi og Kvantitativ Biologi & Sygdomsmodellering. I 2016/2017 blev vi inkubationsråd for den nye studieretning Kvantitativ Biologi & Sygdomsmodellering, og vores fokus har været at få dem godt ind i dagligdagen på DTU. Vi vil gerne gøre studielivet lidt lettere for den enkelte studerende både fagligt og socialt.

Det har vi gjort ved at holde nogle sociale arrangementer, som vores julefrokost og maskebal sammen med studieretningerne SAS og Design. Fagligt har vi haft kursus workshops som har til formål at give et bedre overblik over de forskellige kurser.

Vores råd hører til under institutterne DTU Healthtech og DTU Bioengineering og Panum på Københavns Universitet.
Vi holder møde ca. en gang om måneden, hvor vi er mellem 10 og 15 til møderne.

Hvis man gerne vil vide noget mere om vores dejlige råd, er man mere end velkommen til at tage kontakt til os, enten på vores facebook side ”MediKoBS – Studieråd” eller skrive en besked til vores formand Natasja Lund på mail nalun@dtu.dk

Vi holder i MediKoBS studieråd altid møde om mandagen kl. 18, hvor man er meget velkommen til at kigge forbi, hvis man vil vide mere om studierådet. 

Kommende møder:
Tirsdag den 05/10 – 21
OBS. Konstituerende møde
Dagsorden
Lokale: Alpha, PF-gangen

Sidst opdateret: 17/09/2021