c. MediKoBS

MediKoBS-rådet er et hyggeligt lille råd med ca. 20 medlemmer fra studieretningerne Medicin & Teknologi og Kvantitativ Biologi & Sygdomsmodellering. I 2016/2017 blev vi inkubationsråd for den nye studieretning Kvantitativ Biologi & Sygdomsmodellering og vores fokus har været at få dem godt ind i dagligdagen på DTU. Vi vil gerne gøre studielivet lidt lettere for den enkelte studerende både fagligt og socialt.

Det har vi gjort ved at holde nogle sociale arrangementer, som vores julefrokost og maskebal sammen med studieretningerne SAS og Design. Fagligt har vi haft kursus workshops som har til formål at give et bedre overblik over de forskellige kurser.

Vores råd hører til under institutterne DTU Healthtech og DTU Bioengineering og Panum på Københavns Universitet.
Vi holder møde ca. en gang om måneden, hvor vi er mellem 10 og 15 til møderne.

Hvis man gerne vil vide noget mere om vores dejlige råd, er man mere end velkommen til at tage kontakt til os, enten på vores facebook side ”MediKoBS – Studieråd” eller skrive en besked til formanden Louise Frost på mail s174136@win.dtu.dk

Kommende møder:
Vi holder i MediKoBS studieråd altid møde om mandagen, hvor man er meget velkommen til at dukke op hvis man lyster. De kommende møder er:

Mandag d. 25 november 2019, lokale: Alpha

Dagsorden

Mandag d. 13 januar 2020, lokale:

Dagsorden

Mandag d. 3 februar 2020, lokale:

Sidst opdateret: 12/01/2020