ARTEK

d. Arktisk Byggeri og Infrastruktur, d. Fiskeriteknologi

Velkommen til studierådet ARTEK! Dette er et nyt hyggeligt råd for studieretningerne d. Arktisk byggeri og Infrastruktur og d. Fiskeriteknologi. Da de 3 første semestre på uddannelserne er på campus ARTEK DTU i Sisimiut er det ikke muligt at afholde samme mængde arrangementer som ønsket. Dog bestræber vi os på, at afholde sommer og vinter arrangementer for alle studerende der er i Danmark, samt små hyggelige arrangementer for de studerende i Grønland. Vi håber på, at vi med dette råd, kan gøre rejsen til Danmark mere behagelig og nem, ved at skabe et sammenhold.  Samt diskutere nye tiltag på uddannelserne i et åbent forum. 

Mødekalderen 2021 kan ses her under. Under normale omstændigheder vil mødet starte kl. 20:00 Dk tid. Møderne er altid online, med mulighed for de studerende i Danmark at sidde sammen. Starttid samt zoom-link og dagsorden findes herunder. Hvis man er interesseret i at deltage i et møde som nyt medlem skal man skrive til vores forpersoner Alvilde Oksen eller Frederik Lobanoff eller ansøg om at blive medlem at studierådets facebookgruppe – https://www.facebook.com/groups/1192443681165581/

MØDEINDKALDELSER:

Alle er velkomne til at komme og se, hvordan et ARTEK-rådsmøde bliver afholdt. Som udgangspunkt starter vores møder kl. 20:00. Herunder kan du se dagsordener og referater for møderne. Referater bliver først lagt op for et møde, efter at det er blevet godkendt på mødet efter.

15. Juni 2022 klokken 20:00 Dk tid

Mødelokation
Zoom: Findes i facebook gruppen
Fysisk på DTU: Lokale kommer

Dagsorden: https://docs.google.com/document/d/1m9aB3iCKYjjOIrqu8rTQ9o5gym92nI7lZhoAxEIhOes/edit?usp=sharing

Sidst opdateret: 24/07/2022