ARTEK

d. Arktisk Byggeri og Infrastruktur, d. Fiskeriteknologi

Velkommen til studierådet ARTEK! Dette er et nyt hyggeligt råd for studieretningerne d. Arktisk byggeri og Infrastruktur og d. Fiskeriteknologi. Da de 3 første semestre på uddannelserne er på campus ARTEK DTU i Sisimiut er det ikke muligt at afholde samme mængde arrangementer som ønsket. Dog bestræber vi os på, at afholde sommer og vinter arrangementer for alle studerende der er i Danmark, samt små hyggelige arrangementer for de studerende i Grønland. Vi håber på, at vi med dette råd, kan gøre rejsen til Danmark mere behagelig og nem, ved at skabe et sammenhold.  Samt diskutere nye tiltag på uddannelserne i et åbent forum. 

Mødekalderen 2021 kan ses her under. Under normale omstændigheder vil mødet starte kl. 20:00 Dk tid. Møderne er altid online, med mulighed for de studerende i Danmark at sidde sammen. Starttid samt zoom-link og dagsorden findes herunder. Hvis man er interesseret i at deltage i et møde som nyt medlem skal man skrive til vores formand Pernille Bak Andreasen s195133@dtu.dk eller PBA@pf.dk eller ansøg om at blive medlem at studierådets facebookgruppe – https://www.facebook.com/groups/1192443681165581/

MØDEINDKALDELSER:

Alle er velkomne til at komme og se, hvordan et ARTEK-rådsmøde bliver afholdt. Som udgangspunkt starter vores møder kl. 20:00. Herunder kan du se dagsordener og referater for møderne. Referater bliver først lagt op for et møde, efter at det er blevet godkendt på mødet efter.

Oktober: 16. November 2021 klokken 20:00
Sted:  https://dtudk.zoom.us/j/67437347044

Dagsorden:

Sidst opdateret: 16/11/2021