Rabatnetværket

PF har selvfølgelig nogle ekstra gode studierabatter til vores medlemmer og vi prøver altid at skaffe nye tilbud der er relevante for dig i din studietid. På DTU får du rabat på udvalgte menuer i PF's caféer (Kaffestuen, PF Caféen, S-Huset Ballerup), vi har en billig forsikring (læs mere her) og du får også rabat på alle vores Joints. PF har et netværk af forretninger omkring Lyngby campus der giver os ekstraordinære rabatter på ikke i forvejen nedsatte vare. Det eneste du skal gøre er at fremvise PF-klistermærket på dit studiekort (som kan fås på PF Sekretariatet). Du kan også finde hele listen her, med en kort beskrivelse og en adresse.

 

Peak Performance Lyngby

Vi kender alle Peak Performance. Vi får 20% rabat på ikke nedsatte varer i deres butik på Lyngbyhovedgade, så hvis du skal bruge en ny skijakke, løbegrej, eller bare et par nye vanter til vintersæsonen er det stedet.

Adresse: Lyngby Hovedgade 35, 2800 Kgs. Lyngby

M&D TAILORED FIT

En skrædder der kan alt fra oplægning af bukser til ombygning af kjoler. Butikken kan være lidt svær at finde, men det er hele besværet værd. Han giver os 10% rabat på alle opgaver.

Adresse: Lyngby Hovedgade 57A, 2800 Kgs. Lyngby

NATURLIGVIS

Skal du med på PF-skituren, eller på fjeldtur i Norge? Naturligvis har alt inden for outdoor grej, og ekspertisen til at vejede dig i hvad du har brug for, og hvordan du bruger det. Vi får 10% rabat i deres forretning på Lyngbyhovedgade, naturligvis.

Adresse: Lyngby Hovedgade 62, 2800 Kgs. Lyngby

OZ JUVEL OG GULDTRÆET

Ved at arbejde sammen giver de to guldsmede dig den bedste service. De kan hjælpe dig med alt fra konfirmationsgaver til reparationer til vielsesringen, og hvis den ene ikke kan hjælpe, kan den anden. De giver os 10% rabat i begge forretninger.

OZ Juvel: Jernbanepladsen 10, 2800 Kgs. Lyngby
Guldtræet: Lyngby Hovedgade 47, 2800 Kgs. Lyngby

Tandlægerne i Lyngby

Hvis du netop er flyttet og mangler en ny tandlæge har vi en rabataftale hos Tandlægerne i Lyngby hvor er der 10% rabat på bl.a. fyldninger og bedøvelser, samt 20% rabat på visdomstandsoperationer.

Adresse: Lyngbygårdsvej 98B, 2800 Kgs. Lyngby

Lyngby Tandplejecenter

Du kan også vælge at besøge Lyngby Tandpleje hvor vi har en aftale om 15% rabat på frie ydelser (fyldninger, rodbehandlinger, kroner, tandregulering mm.) og 20% på fjernelse af visdomstænder. Der er desuden en gratis velkomst pakke ved første besøg og rabat på tandblegning.

Adresse: Lyngby Hovedgade 29, 2. sal, 2800 Kgs. Lyngby

Better Sleep

Som studerende er det vigtig med en god og effektiv nattesøvn og der kan Better Sleep hjælpe dig. De er en ryg og sengeforretning der hjælper med at lindre og forebygge rygproblemer. Der gives 20% på senge og fysiurgisk massage og 10% på senge accessories.

Adresse: Lyngby Hovedgade 86 A, 2800 Kgs. Lyngby

Skousen Kokkedal

I Skousen Kokkedal finder du køleskabe, elkogere, vaskemaskiner, opvaskemaskiner, kaffemaskiner, komfurer, emhætter, mikroovne, tørretumblere og kogeplader osv., dvs. alle de vigtige maskiner du har brug for som ingeniørstuderende. Der er 25% rabat i den fysiske butik i Kokkedal.

Adresse: Egevangen 10, 2980 Kokkedal

Sidst opdateret: 04/09/2019