Rabatnetværket

PF har selvfølgelig nogle ekstra gode studierabatter til vores medlemmer og vi prøver altid at skaffe nye tilbud der er relevante for dig i din studietid. På DTU får du rabat på udvalgte menuer i PF's caféer (Kaffestuen, PF Caféen, S-Huset Ballerup), vi har en billig forsikring (læs mere her) og du får også rabat på alle vores Joints. PF har et netværk af forretninger omkring Lyngby campus der giver os ekstraordinære rabatter på ikke i forvejen nedsatte vare. Det eneste du skal gøre er at fremvise PF-klistermærket på dit studiekort (som kan fås på PF Sekretariatet). Du kan også finde hele listen her, med en kort beskrivelse og en adresse.

 

Ballerup Bowling

Under 2,5 km fra Ballerup Campus finder du Ballerup Bowling center. De har 14 bowlingbaner med plads til 6 personer på hver bane, så hiv dine venner med til en omgang bowling efter undervisning. PF medlemmer får 20% rabat på bowling.

Adresse: Tempovej 35, 2750 Ballerup

Café de Picasso

Er du ude efter en hyggelig café i Lyngby hvor du kan få noget lækker mad eller en kop kaffe, så er Café de Picasso lige for dig. Der er hyggelig atmosfære og så får du 10% rabat som PF medlem.

Adresse: Lyngby Hovedgade 37, 2800 Kgs Lyngby

Peak Performance Lyngby

Vi kender alle Peak Performance. De er kendt for deres høj-kvalitets udendørs- og sportsbeklædning. Uanset om du er ude efter en ny skijakke, nyt løbegrej eller bare et par nye vanter til vintersæsonnen, så er det her stedet at gå hen. Det bedste af det hele er at vi får 20% rabat på alt der ikke i forvejen er nedsat.

Adresse: Lyngby Hovedgade 35, 2800 Kgs. Lyngby

Det Sunde Køkken Lyngby

Det Sunde Køkken er stedet at gå hen hvis du har lyst til noget lækkert, hurtigt og sundt. De har altid et stort udvalg af salater, sandwiches, kylling og kartofler. Vores medlemmer for 10% rabat i deres butik i Lyngby.

Adresse: Lyngby Hovedgade 76, 2800 Kgs. Lyngby

Tandlægerne i Lyngby

Hvis du netop er flyttet og mangler en ny tandlæge har vi en rabataftale hos Tandlægerne i Lyngby hvor er der 10% rabat på bl.a. fyldninger og bedøvelser, samt 20% rabat på visdomstandsoperationer.

Adresse: Lyngbygårdsvej 98B, 2800 Kgs. Lyngby

Lyngby Tandplejecenter

Du kan også vælge at besøge Lyngby Tandpleje hvor vi har en aftale om 15% rabat på frie ydelser (fyldninger, rodbehandlinger, kroner, tandregulering mm.) og 20% på fjernelse af visdomstænder. Der er desuden en gratis velkomst pakke ved første besøg og rabat på tandblegning.

Adresse: Lyngby Hovedgade 29, 2. sal, 2800 Kgs. Lyngby

GRØD Lyngby

Hos GRØD kan du finde et bredt udvalg af forskellige slags grød, både til morgenmad, frokost og aftensmad. Om du er mest til en lækker deluxe havregrød eller en god gang risotto er op til dig. Du får 10% rabat i deres butik i Lyngby.

Adresse: Likørstræde 5, 2500 Kgs Lyngby

Paradis Lyngby

Er du lækkersulten og har lyst til håndlavet is eller en frisk shake? Så tag forbi Paradis på Lyngby hovedgade eller i storcenteret. Få 10% rabat på is, shakes, frappe og kaffe. Gælder ikke de store is-bokse.

Adresse: Lyngby Hovedgade 68, 2800 Kongens Lyngby
Samt Lyngby Storcenter 1, 2800 Kongens Lyngby

Skousen Hørsholm

I Skousen Hørsholm finder du køleskabe, elkogere, vaskemaskiner, opvaskemaskiner, kaffemaskiner, komfurer, emhætter, mikroovne, tørretumblere og kogeplader osv., dvs. alle de vigtige maskiner du har brug for som ingeniørstuderende. Der er 25% rabat i den fysiske showroom butik i Kokkedal.

Adresse: Egevangen 10, 2980 Kokkedal
Facebook: hoersholm@skousen.dk

OZ JUVEL OG GULDTRÆET

Ved at arbejde sammen giver de to guldsmede dig den bedste service. De kan hjælpe dig med alt fra konfirmationsgaver til reparationer til vielsesringen, og hvis den ene ikke kan hjælpe, kan den anden. De giver os 10% rabat i begge forretninger.

OZ Juvel: Jernbanepladsen 10, 2800 Kgs. Lyngby
Guldtræet: Lyngby Hovedgade 47, 2800 Kgs. Lyngby

Sjölin

Et par gange om året kommer Sjölin ud og foretager opmåling til lækre skræddersyede jakkesæt. Her får PF medlemmer op til 30% rabat på jakkesæt som bliver leveret til DTU 5-6 uger efter opmålingen. Jakkesættene bliver syet til lige præcis dine mål, men hvis det alligevel skal syes til efter levering, er det muligt at få det tilpasset gratis hos en af deres samarbejdspartnere. Hold øje med PFs Facebookside for hvornår de Sjölin kommer ud og laver opmålinger. Ved fremmøde i deres showroom i Lyngby eller i København, kan PF medlemmer få op til 20% rabat.

Adresse:
Carlshøjvej 47, 2800 Kgs. Lyngby
Nørregade 40, 5. sal, 1165 København K

Arina Cykler

Arina Cykler er din cykelforretning. Her kan du få repareret din cykel, få dig en ny cykel eller elcykel samt købe nyt udstyr. Butikken er ved Bangs Torv i Herlev i kælderen. Medlemmer får 10% på alt i butikken.

Addresse: Herlev Hovedgade 129 (Bangs torv), Herlev, 2730

Vinspecialisten

Ved Vinspecialisten er man sikker på at få høj service i en butik fyldt med kvalitetsvarer. Kom ned og se deres store udvalg af vin chokolade, kaffe, te, kvalitets slik og anden spiritus. I butikken har man også mulighed for at sammensætte sin egen gavekurv, perfekt til en dimitterede studiekammerat eller andre arrangementer. PF medlemmer får 10% i butikken.

Adresse: Lyngby Storcenter / Butik 24, Klampenborgvej 232, 2800 Lyngby

Link: https://www.hjhansen-vin.dk/find-din-butik/vinspecialisten-lyngby/

BIG BIO

I BIG BIO can du nyde en film på det store lærred med Dolby Atmos lyd i en behagelig stor stol med benene oppe. Få en filmoplevelse med popcorn, noget kold at drikke eller en kaffe.
BIG BIO er både i Herlev og Nordhavn tæt på offentlig transport og med gode parkeringsmuligheder.
Som PF medlem får du rabat på billetter (gælder ikke online køb), menuer og kaffe. Der er 20% rabat fra mandag til onsdag og 10% rabat fra torsdag til søndag.

 

Adresse: Herlev Hovedgade 31, 2730 Herlev og Hamborg Plads 6, 2150 Nordhavn

Hjemmeside

Slagter Suhr

Slagter Suhr har kvalitet kød til enhver lejlighed. Trænger du til at spise et godt stykke kød efter en hård uge? Er det tid til at holde fest, stor eller lille. Eller måske nyde tiden med en helstegtpattegris og sine venner.
Så bestil eller køb hos Slagter Suhr i Brede (mindre end 2 km fra .Lyngby campus)
PF medlemmer får 8% rabat.

Adresse: Lystoftevej 52 “Brede Torv” 2800 Lyngby

Løberen

Løberen er en sportskæde med butikker i hele landet, der tilbyder en masse løbeudstyr i god kvalitet. Kom forbi og få en løbetest så du får det rigtige udstyr, både for nybegyndere eller garvede maratonløbere.
De tilbyder 15% rabat til alle PF-medlemmer i alle 8 af deres butikker! Se deres udvalg og butikker på deres hjemmeside
(Ikke inkluderet elektronik, gavekort og allerede nedsatte produkter)

Adresse: Lyngby Torv 10, 2800 Lyngby

Løvendal Massage og Kropsterapi

Løvendal massage og kropsterapi kan hjælpe dig hvis du ikke har balance imellem krop og sind. Har du brug for at føle ro op til en eksamen eller påvirker din krop dig negativt på grund af en skade?
Så kom forbi Løvendal massage og kropsterapi hvor Magnus kan hjælpe dig med forskellige behandlinger ud fra dine behov.
Bestil tid på deres hjemmeside og læs mere.

Der gives 20% rabat på Body all mind kropsterapi, Coaching og tankefeltterapi samt Anti-stress behandling.

Adresse: Gunnar Nu Hansens Pl. 7, 2100 København

HC SKAARUP KROPSTERAPI & COACHING

For at få det mest optimale ud af din uddannelse skal du have kroppen og sindet i balance.
Kom de dårlige arbejdsstillinger, stress, søvnmangel og diverse skavanker eller uro til livs med enten en Kropsterapi, eller coaching session for at få energi, overskud og retning tilbage.
Læs mere på www.hcskaarup.com
KODE for 50kr Rabat på kropsterapi eller coaching session for studerende: PF-KROP

For at få rabatten husk at medbringe studiekort med klistermærke for forening, til sessionen.

Adresse: Amaliegade 42, 1256 KBH

Simpletee

De fleste vil gerne kunne købe så grønt og økologisk, som muligt, men det er ikke altid det billigste. Hos Simpletee vil de gerne sælge miljøvenlige T-shirts i en god kvalitet til en fair pris.
En af deres store missioner er at være en tekstilvirksomhed der laver deres produkter så grønt og så etisk som muligt.
Man kan læse mere her.

Skriv til pf@pf.dk og få udleveret en kode til når du køber hos Simpletee og få 15% rabat plus gratis fragt.

Sidst opdateret: 30/08/2021