Rabatnetværket

PF har selvfølgelig nogle ekstra gode studierabatter til vores medlemmer og vi prøver altid at skaffe nye tilbud der er relevante for dig i din studietid. På DTU får du rabat på udvalgte menuer i PF's caféer (Kaffestuen, PF Caféen, S-Huset Ballerup), vi har en billig forsikring (læs mere her) og du får også rabat på alle vores Joints. PF har et netværk af forretninger omkring Lyngby campus der giver os ekstraordinære rabatter. Det eneste du skal gøre er at fremvise PF-klistermærket på dit studiekort (som kan fås på PF Sekretariatet). Du kan også finde hele listen her, med en kort beskrivelse og en adresse.

 

Ole Moestrup Estate

Skal du flytte fra kollegiet til en voksenbolig, eller betaler forældrene for din lejlighed? Ole fra Estate giver os 10% rabat på hans honorar for køb, salg, og rådgivning.

Adresse: Lyngby Torv 6, 2800 Kgs. Lyngby

K2 Shoes

K2 Shoes & bags er en lille skobutik på Lyngbyhovedgade der specialiserer sig i unikke varer og super service, så hvis du mangler skoene til Årsfesten er K2 stedet. De giver os 15% rabat på alt i butikken.

Adresse: Lyngby Hovedgade 72, 2800 Kgs. Lyngby

Peak Performance Lyngby

Vi kender alle Peak Performance. Vi får 20% rabat på ikke nedsatte varer i deres butik på Lyngbyhovedgade, så hvis du skal bruge en ny skijakke, løbegrej, eller bare et par nye vanter til vintersæsonen er det stedet.

Adresse: Lyngby Hovedgade 35, 2800 Kgs. Lyngby

M&D TAILORED FIT

En skrædder der kan alt fra oplægning af bukser til ombygning af kjoler. Butikken kan være lidt svær at finde, men det er hele besværet værd. Han giver os 10% rabat på alle opgaver.

Adresse: Lyngby Hovedgade 57A, 2800 Kgs. Lyngby

NATURLIGVIS

Skal du med på PF-skituren, eller på fjeldtur i Norge? Naturligvis har alt inden for outdoor grej, og ekspertisen til at vejede dig i hvad du har brug for, og hvordan du bruger det. Vi får 10% rabat i deres forretning på Lyngbyhovedgade, naturligvis.

Adresse: Lyngby Hovedgade 62, 2800 Kgs. Lyngby

OZ JUVEL OG GULDTRÆET

To guldsmede der arbejder sammen om at levere den bedste service de kan. De kan hjælpe dig med alt fra konfirmationsgaver til reparationer til vielsesringen, og hvis den ene ikke kan hjælpe, kan den anden. De giver os 10% rabat i begge forretninger.

OZ Juvel: Jernbanepladsen 10, 2800 Kgs. Lyngby
Guldtræet: Lyngby Hovedgade 47, 2800 Kgs. Lyngby

CAFÉ DE PICASSO

Når weekenden endelig rammer og det er tid til at flotte sig lidt, kan du smutte ned på Café de Picasso og nyde en brunch i morgensolen med en god kop kaffe. Det kunne også være destinationen for daten, med hende den søde fra Mat1. Uanset årsagen får du som PF medlem 10% rabat.

Adresse: Lyngby Hovedgade 37, 2800 Kgs. Lyngby

Tandlægerne i Lyngby

Hvis du netop er flyttet og mangler en ny tandlæge har vi en rabataftale hos Tandlægerne i Lyngby hvor er der 10% rabat på bl.a. fyldninger og bedøvelser, samt 20% rabat på visdomstandsoperationer.

Adresse: Lyngbygårdsvej 98B, 2800 Kgs. Lyngby

Lyngby Tandplejecenter

Du kan også vælge at besøge Lyngby Tandpleje hvor vi har en aftale om 15% rabat på frie ydelser (fyldninger, rodbehandlinger, kroner, tandregulering mm.) og 20% på fjernelse af visdomstænder. Der er desuden en gratis velkomst pakke ved første besøg og rabat på tandblegning.

Adresse: Lyngby Hovedgade 29, 2. sal, 2800 Kgs. Lyngby

Café Hygge

Bor du i København er det måske også der du foretrækker at tage på café, og dig har vi selvfølgelig ikke glemt. Café Hygge er en café med en afslappet og sjælevarm stemning, hvor den gode mad og drikke kommer til sin ret.

Adresse: Nørrebrogade 28, 2200 København N

Better Sleep

Som studerende er det vigtig med en god og effektiv nattesøvn og der kan Better Sleep bl.a. hjælpe dig. De er en ryg og sengeforretning der sælger, rådgiver, lindre og forebygger rygproblematikker, når du sover, arbejder og i fritiden.

Adresse: Lyngby Hovedgade 86 A, 2800 Kgs. Lyngby

Sidst opdateret: 03/10/2018