Rabatnetværket

PF har selvfølgelig nogle ekstra gode studierabatter til vores medlemmer og vi prøver altid at skaffe nye tilbud der er relevante for dig i din studietid. På DTU får du rabat på udvalgte menuer i PF's caféer (Kaffestuen, PF Caféen, S-Huset Ballerup), vi har en billig forsikring (læs mere her) og du får også rabat på alle vores Joints. PF har et netværk af forretninger omkring Lyngby campus der giver os ekstraordinære rabatter på ikke i forvejen nedsatte vare. Det eneste du skal gøre er at fremvise PF-klistermærket på dit studiekort (som kan fås på PF Sekretariatet). Du kan også finde hele listen her, med en kort beskrivelse og en adresse.

 

Ballerup Bowling

Under 2,5 km fra Ballerup Campus finder du Ballerup Bowling center. De har 14 bowlingbaner med plads til 6 personer på hver bane, så hiv dine venner med til en omgang bowling efter undervisning. PF medlemmer får 20% rabat på bowling.

Adresse: Tempovej 35, 2750 Ballerup

Café de Picasso

Er du ude efter en hyggelig café i Lyngby hvor du kan få noget lækker mad eller en kop kaffe, så er Café de Picasso lige for dig. Der er hyggelig atmosfære og så får du 10% rabat som PF medlem.

Adresse: Lyngby Hovedgade 37, 2800 Kgs Lyngby

Peak Performance Lyngby

Vi kender alle Peak Performance. De er kendt for deres høj-kvalitets udendørs- og sportsbeklædning. Uanset om du er ude efter en ny skijakke, nyt løbegrej eller bare et par nye vanter til vintersæsonnen, så er det her stedet at gå hen. Det bedste af det hele er at vi får 20% rabat på alt der ikke i forvejen er nedsat.

Adresse: Lyngby Hovedgade 35, 2800 Kgs. Lyngby

Det Sunde Køkken Lyngby

Det Sunde Køkken er stedet at gå hen hvis du har lyst til noget lækkert, hurtigt og sundt. De har altid et stort udvalg af salater, sandwiches, kylling og kartofler. Vores medlemmer for 10% rabat i deres butik i Lyngby.

Adresse: Lyngby Hovedgade 76, 2800 Kgs. Lyngby

Tandlægerne i Lyngby

Hvis du netop er flyttet og mangler en ny tandlæge har vi en rabataftale hos Tandlægerne i Lyngby hvor er der 10% rabat på bl.a. fyldninger og bedøvelser, samt 20% rabat på visdomstandsoperationer.

Adresse: Lyngbygårdsvej 98B, 2800 Kgs. Lyngby

Lyngby Tandplejecenter

Du kan også vælge at besøge Lyngby Tandpleje hvor vi har en aftale om 15% rabat på frie ydelser (fyldninger, rodbehandlinger, kroner, tandregulering mm.) og 20% på fjernelse af visdomstænder. Der er desuden en gratis velkomst pakke ved første besøg og rabat på tandblegning.

Adresse: Lyngby Hovedgade 29, 2. sal, 2800 Kgs. Lyngby

GRØD Lyngby

Hos GRØD kan du finde et bredt udvalg af forskellige slags grød, både til morgenmad, frokost og aftensmad. Om du er mest til en lækker deluxe havregrød eller en god gang risotto er op til dig. Du får 10% rabat i deres butik i Lyngby.

Adresse: Likørstræde 5, 2500 Kgs Lyngby

Paradis Lyngby

Er du lækkersulten og har lyst til håndlavet is eller en frisk shake? Så tag forbi Paradis på Lyngby hovedgade eller i storcenteret. Få 15% rabat på is, shakes, frappe og kaffe. Gælder ikke de store is-bokse.

Adresse: Lyngby Hovedgade 68, 2800 Kongens Lyngby
Samt Lyngby Storcenter 1, 2800 Kongens Lyngby

Skousen Hørsholm

I Skousen Hørsholm finder du køleskabe, elkogere, vaskemaskiner, opvaskemaskiner, kaffemaskiner, komfurer, emhætter, mikroovne, tørretumblere og kogeplader osv., dvs. alle de vigtige maskiner du har brug for som ingeniørstuderende. Der er 25% rabat i den fysiske showroom butik i Kokkedal.

Adresse: Egevangen 10, 2980 Kokkedal
Facebook: hoersholm@skousen.dk

OZ JUVEL OG GULDTRÆET

Ved at arbejde sammen giver de to guldsmede dig den bedste service. De kan hjælpe dig med alt fra konfirmationsgaver til reparationer til vielsesringen, og hvis den ene ikke kan hjælpe, kan den anden. De giver os 10% rabat i begge forretninger.

OZ Juvel: Jernbanepladsen 10, 2800 Kgs. Lyngby
Guldtræet: Lyngby Hovedgade 47, 2800 Kgs. Lyngby

SuitsYou by Sjölin

Et par gange om året kommer SuitsYou ud og foretager opmåling til lækre skræddersyede jakkesæt. Her får PF medlemmer op til 30% rabat på jakkesæt som bliver leveret til DTU 5-6 uger efter opmålingen. Jakkesættene bliver syet til lige præcis dine mål, men hvis det alligevel skal syes til efter levering, er det muligt at få det tilpasset gratis hos en af deres samarbejdspartnere. Hold øje med PFs Facebookside for hvornår de SuitsYou kommer ud og laver opmålinger. Ved fremmøde i deres showroom i København, kan PF medlemmer få op til 20% rabat.

Adresse: Nørregade 40, 5. sal, 1165 København K

Arina Cykler

Arina Cykler er din cykelforretning. Her kan du få repareret din cykel, få dig en ny cykel eller elcykel samt købe nyt udstyr. Butikken er ved Bangs Torv i Herlev i kælderen. Medlemmer får 10% på alt i butikken.

Addresse: Herlev Hovedgade 129 (Bangs torv), Herlev, 2730

Vinspecialisten

Ved Vinspecialisten er man sikker på at få høj service i en butik fyldt med kvalitetsvarer. Kom ned og se deres store udvalg af vin chokolade, kaffe, te, kvalitets slik og anden spiritus. I butikken har man også mulighed for at sammensætte sin egen gavekurv, perfekt til en dimitterede studiekammerat eller andre arrangementer. PF medlemmer får 10% i butikken.

Adresse: Lyngby Storcenter / Butik 24, Klampenborgvej 232, 2800 Lyngby

Link: https://www.hjhansen-vin.dk/find-din-butik/vinspecialisten-lyngby/

BIG BIO

I BIG BIO can du nyde en film på det store lærred med Dolby Atmos lyd i en behagelig stor stol med benene oppe. Få en filmoplevelse med popcorn, noget kold at drikke eller en kaffe.
BIG BIO er både i Herlev og Nordhavn tæt på offentlig transport og med gode parkeringsmuligheder.
Som PF medlem får du rabat på billetter (gælder ikke online køb), menuer og kaffe. Der er 20% rabat fra mandag til onsdag og 10% rabat fra torsdag til søndag.

 

Adresse: Herlev Hovedgade 31, 2730 Herlev og Hamborg Plads 6, 2150 Nordhavn

Hjemmeside

Slagter Suhr

Slagter Suhr har kvalitet kød til enhver lejlighed. Trænger du til at spise et godt stykke kød efter en hård uge? Er det tid til at holde fest, stor eller lille. Eller måske nyde tiden med en helstegtpattegris og sine venner.
Så bestil eller køb hos Slagter Suhr i Brede (mindre end 2 km fra .Lyngby campus)
PF medlemmer får 8% rabat.

Adresse: Lystoftevej 52 “Brede Torv” 2800 Lyngby

Sidst opdateret: 13/10/2020