Biorådet- c. Bioteknologi og c. Teknisk Biomedicin

Biorådet består af de to søskende retninger Teknisk Biomedicin og Bioteknologi. Vi er omkring 30 aktive fra forskellige årgange, som giver rådet en bred forståelse og grobund til at arbejde for at give begge retninger muligheden for at fornye og forbedre uddannelserne, så de matcher samtidens og fremtidens krav til ingeniører.

Biorådet arrangerer flere sociale arrangementer for de studerende, som blandt andet tæller Hytteture og SenSommerFesten. Fagligt har vi arbejdet på højkant på at få gang i en frivillig lektiecafé (Ketonen), som er blevet kørt med succes over de sidste 2 år. Derudover er vi repræsenteret i diverse udvalg rund omkring på dtu bla.  i institutstudienævnene sund, kemi og Bioengineering, hvor vores kompetente studierepræsentanter medtager de studerendes holdninger og ønsker til vores uddannelses udformning mm.

Vi holder møde ca. én gang om måneden når semesteret er i gang. Ved tilmelding kan man deltage i spisning inden mødet og så serveres der kage i pausen. Mødeindkaldelser, inklusiv dagsorden, kan findes nedenfor:

Mødeindkaldelse:

Hej biorådet

Så der mødeindkaldelse igen, vi fortsætter med digitale møder over discord.
Det bliver samme rum som sidst, og da invitationslinks kun er gyldige i 24 timer, kommer der link ud igen på dagen, til dem der ikke var med sidst. alle andre burde stadig have adgang til chatten.

Dato: mandag d. 8/6-2020

Lokale: Discord

Opgaver:

  • Kokke: Nej
  • Kagebagere: ​Øv
  • Referat Læsere:  Daniella, Mikkel Ramsløg, Isabella

Dagsorden (midlertidig): link

Referat fra sidst: link

Tilmeldinglink

Mvh Rolf og Kathrine

Formand Biorådet 2019/20: Rolf Glenny Mogensen,

s163734@student.dtu.dk

Sidst opdateret: 02/06/2020