Studieceller

Hvis du mangler et sted med fred og ro, hvor du kan fordybe dig i studierne på DTU, kan du søge om at få dit helt eget kontor i form af en studiecelle hos PF. Der findes i alt 32 enkeltceller på cirka fire kvadratmeter og fire dobbeltceller på cirka otte kvadratmeter i Lyngby. I Ballerup er der tre større studieceller, hvor der er plads til op til 6 studerende. Studiecellerne er placeret i bygning 101 mellem hallen og S-Husets gård i Lyngby. På Ballerup er det rummene E0.12, E0.13 og E0.14.

Studiecellerne udlånes for et semester ad gangen, og de er gratis at låne mod et depositum på 500 kr. Er du interesseret i en studiecelle, skal du udfylde en ansøgning på PFs sekretariat. Ansøgningsfristen for studieceller ligger oftest i 2. uge i semesteret.

Ansøgningsfristen er overskrevet og alle skulle havde fået svar på om de har fået en studiecelle. Du kan stadig tilsende ansøgninger i håb om at få en celle eller komme på ventelisten. Ansøgningerne skal sendes på mail til Elisabeth på (elisabeth@pf.dk). Ligeledes hvis du har sendt en ansøgning inden fristen og ikke har fået svar, så send Elisabeth en besked.

Studiecellerne bliver fordelt kort efter deadlinen. Er cellerne fyldt op kan man skrive sig på venteliste for det kommende semester. Dette gøres ved at man aflevere en ansøgning, som der står beskrevet ovenfor og så ville man blive skevet op på ventelisten. Hvis en celle skulle blive ledig, kan man være heldigt at blive tildelt en i løbet af semesteret.

Ansøgning skemaet for studieceller for efterårssemesteret 2021 kan blive downloaded her.

Alle studieceller er indrettet med skrivebord, en stol, vindue, lampe og en vægreol.

Studiecellerne ligger på en gang, lige ud til S-Husets gård. Man kommer ind til dem fra sportshallens indgangsområde, hvor der er en vindeltrappe.

Sidst opdateret: 08/09/2021