Studieceller

Hvis du mangler et sted med fred og ro, hvor du kan fordybe dig i studierne på DTU, kan du søge om at få dit helt eget kontor i form af en studiecelle hos PF. Der findes i alt 32 enkeltceller på cirka fire kvadratmeter og fire dobbeltceller på cirka otte kvadratmeter. Studiecellerne er placeret i bygning 101 mellem hallen og S-Husets gård.

Studiecellerne udlånes for et semester ad gangen, og de er gratis at låne mod et depositum på 500 kr. Er du interesseret i en studiecelle, skal du udfylde en ansøgning på PFs sekretariat. Ansøgningsfristen for studieceller ligger oftest i 2. uge i semesteret, dog ikke for efterårssemesteret 2020.

Aansøgninger til studieceller for efterårssemesteret 2020 vil foregå online. Ansøgningerne kan bliver afleveret i postkassen foran S-Huset, eller via mail til vores sekretær Charlotte (Charlotte@pf.dk).

Deadline for ansøgninger var d. 18/08-2020 kl. 13, og studiecellerne er blevet fordelt. Hvis man gerne ville stå på ventelist for det kommende semester, kan man det. Dette gøres ved at man aflevere en ansøgning, som der står beskrevet ovenfor og så ville man blive skevet op på ventelisten. Hvis en celle skulle blive ledig, kan man være heldigt at blive tildelt en i løbet af semesteret.

Ansøgning skemaet for studieceller for efteråret semesteret 2020 kan blive downloaded her.

Studieceller ansøgninger for forået 2021, ville blive lagt op i løbet af januar 2021, deadline for ansøgning ville være d. 8 februar.

Alle studieceller er indrettet med skrivebord, en stol, vindue, lampe og en vægreol.

Studiecellerne ligger på en gang, lige ud til S-Husets gård. Man kommer ind til dem fra sportshallens indgangsområde, hvor der er en vindeltrappe.

Sidst opdateret: 26/08/2020