Studieceller

Hvis du mangler et sted med fred og ro, hvor du kan fordybe dig i studierne på DTU, kan du søge om at få dit helt eget kontor i form af en studiecelle hos PF. Der findes i alt 32 enkeltceller på cirka fire kvadratmeter og fire dobbeltceller på cirka otte kvadratmeter. Studiecellerne er placeret i bygning 101 mellem hallen og S-Husets gård.

Studiecellerne udlånes for et semester ad gangen, og de er gratis at låne mod et depositum på 500 kr. Er du interesseret i en studiecelle, skal du udfylde en ansøgning på PFs sekretariat. Ansøgningsfristen for studieceller ligger oftest i 2. uge i semesteret.

Ansøgninger til studieceller for forårssemesteret 2021 vil foregå online. Først ansøgningsfrist er overskredet, du ville forsat kunne fremsende en ansøgning, hvis du ville have heldet hvis der skulle være nogle til over efter uddellingen eller hvis der bliver nogle ledig i gennem semeseteret. Ansøgningerne kan bliver sendt på mail til Elisabeth på (elisabeth@pf.dk).

Deadline for ansøgninger var d. 8/02-2021 kl. 13, og studiecellerne er blevet fordelt kort efter. Dog kan det være at deadlinen og fordelingen bliver forskudt grundet coronarestriktionerne. Hvis man gerne ville stå på ventelist for det kommende semester, kan man det. Dette gøres ved at man aflevere en ansøgning, som der står beskrevet ovenfor og så ville man blive skevet op på ventelisten. Hvis en celle skulle blive ledig, kan man være heldigt at blive tildelt en i løbet af semesteret.

Ansøgning skemaet for studieceller for forårssemesteret 2021 kan blive downloaded her.

Alle studieceller er indrettet med skrivebord, en stol, vindue, lampe og en vægreol.

Studiecellerne ligger på en gang, lige ud til S-Husets gård. Man kommer ind til dem fra sportshallens indgangsområde, hvor der er en vindeltrappe.

Sidst opdateret: 08/02/2021