Bolig

Som studerende på DTU er der gode muligheder for at få en bolig tæt på campus. Boligsituationen er presset for tiden, landet over, så det kan være en god idé at være ude i god tid og væbne sig med tålmodighed.

Polyteknisk Kollegieselskab (PKS) administrerer kollegieværelser i København og Storkøbenhavn og holder til på 1. salen på PF gangen.
Læs mere om hvordan du kan finde bolig og om PKS på deres hjemmeside her.

Andre kollegier i Lyngby og omegn er:

Nybrogård Kollegiet
Hempel Kollegiet
Viggo Jarls Kollegie
Tobakskollegiet i Søborg

Andre kollegier i Ballerup og omegn er:

Herlev Kollegiet
Hjortespringskollegiet
Sømoseparken

Politiet har en række gode råd til sikker boligsøgning som det er en god idé lige at kigge på. Du kan også læse Danske Studerendes Fællesråds (DSFs) 5 gode råd til boligsøgende studerende.


Dispensationer

Lever du ikke op til indstillingskriterierne for PKS kollegierne, eller er det umuligt for dig at få en bolig? Nogen mennesker har mere brug for bolig end andre pga. sygdom eller andet, der ikke nedskrives mens man søger bolig. Man kan derfor sende dispensationer til PFIU for at få lidt hjælp.

Dispensationer modtages kun, hvis en af følgende formularer er udfyldt:

Dispensationsblanket for folk boende på PKS kollegier 

Dispensationsblanket for folk ikke boende på PKS kollegier

Denne procedure er fastsat for at kunne behandle alle ansøgninger fair, da beslutninger da kan tages på et informeret grundlag. Dispensationer skal efterfølgende sendes til iup@pf.dk i pdf- eller word-format, hvorfra de vil blive behandlet. Dispensationer afleveret i papir-form modtages ikke.

Ansøgninger bliver behandlet månedligt.

Forårets ansøgningsfrister:
30. januar 2023 – kl 23:59
27. februar 2023 – kl 23:59
3. april 2023 – kl 23:59
1. maj 2023 – kl 23:59
5. juni 2023 – kl 23:59

Telefonsamtale

Indstillingsudvalget har telefontider ca. en gang om måneden typisk omkring en uge inden deadline for dispensationsansøgninger. Ønsker du at have en telefonisk samtale bedes du udfylde denne formular: 

Opkaldsformular

Opringning vil være mandag ugen inden deadline for ansøgning.

FAQ

I håb om at kunne svare på nogen af jeres spørgsmål har vi lavet en FAQ.
Den kan findes her: FAQ

Attestationsblanket

I forbindelse med studieaktivitetsundersøgelse vil du blive bedt om at uploade studiebekræftelse med startdato og forventet slutdato. Har du problemer med at få en studiebekræftelse kan du udfylde en attestationsblanket og få den underskrevet af din uddannelsesinstitution.

Attestationsblanket

Sidst opdateret: 23/01/2023