Indstillingsudvalget

Da en del af Socialpolitisk udvalgs arbejde drejer sig om boligområdet, sidder ni af udvalgets medlemmer samt Socialpolitisk udvalgs forperson i IndstillingsUdvalget (PFIU) under Socialpolitisk udvalg.

PFIU fastsætter indstillingskriterierne til 7 kollegier på og i nærheden af DTU, med tilsammen ca. 1740 værelser. Hvert af kollegierne har derfor en repræsentant i udvalget. Derudover varetager PFIU opgaven med at følge med i boligpolitikken og sikre de bedste boligvilkår for de studerende.

Dispensationer

Lever du ikke op til indstillingskriterierne for PKS kollegierne, eller er det umuligt for dig at få en bolig? Nogen mennesker har mere brug for bolig end andre pga. sygdom eller andet, der ikke nedskrives mens man søger bolig. Man kan derfor sende dispensationer til PFIU for at få lidt hjælp.

Dispensationer modtages kun, hvis en af følgende formularer er udfyldt:

Dispensationsblanket for folk boende på PKS kollegier 

Dispensationsblanket for folk ikke boende på PKS kollegier

Denne procedure er fastsat for at kunne behandle alle ansøgninger fair, da beslutninger da kan tages på et informeret grundlag. Dispensationer skal efterfølgende sendes til iup@pf.dk i pdf- eller word-format, hvorfra de vil blive behandlet. Dispensationer afleveret i papir-form modtages ikke.

Deadline for næste ansøgningsfrist:
30. Maj, 2022 – kl 23:59.

Telefonsamtale

Indstillingsudvalget har telefontider ca. en gang om måneden typisk omkring en uge inden deadline for dispensationsansøgninger. Ønsker du at have en telefonisk samtale bedes du udfylde denne formular: 

Opkaldsformular

De næste to dage med telefonopringninger er:

  • 30. Maj, 2022
  • 1. August, 2022

Nummeret er: 77 42 43 99

FAQ

I håb om at kunne svare på nogen af jeres spørgsmål har vi lavet en FAQ.
Den kan findes her: FAQ

Sidst opdateret: 24/05/2022