d. Proces & Innovation og Produktion

Pip-rådet er studierådet for diplomretningerne Proces & Innovation og Produktion. Vi er en gruppe af mennesker, der frivilligt arbejder for at gøre hverdagen og studiet lettere og bedre for de studerende fra retningerne. Om det så er at styrke det sociale sammenhold på retningerne eller at forbedre kurserne, så de studerende får mest ud af undervisningen.

Rådet er et ny opstartet råd der på nuværende tidspunkt består af 16 konstituerede medlemmer fra retningerne. Desuden sidder der medlemmer fra rådet repræsenteret i flere af Polyteknisk Forenings råd og Institutnævnet for Diplom, for at give vores meninger tilkende, og dermed influere og præge de ting, der sker rundt omkring på DTU. I rådet beskæftiger vi os med en masse ting, vi er b.la. med til at arrangere hytteture og sociale arrangementer som julefrokost, men der også plads til at diskutere kurser, og komme med ideer til hvordan det faglige kan forbedres.

I rådet kan man i stor grad få indflydelse på hvordan ens studie skal forløbe. Som medlem af PIP-rådet, kan man skabe sig et netværk på tværs af de to retningen og på tværs af årgangene. Hvilket både kan forbedre ens sociale relationer, men man kan også udveksle faglige erfaringer med de andre årgange.

Vi holder cirka 1 møde hver måned, enten i frokostpausen eller som aftenmøde, hvor vi hygger med aftensmad inden, for dem der vil.

Formand 2019/2020: Anders Bagger Lindblom 7. Semester Proces & Innovation s175012@student.dtu.dk +45 3020 0091

MØDEINDKALDELSER: 

Alle er velkommen til at deltage i et PIP-rådsmøde for at se hvordan vores møder afholdes. Normalt starter mødet kl. 17.15 hvor vi bestiller noget aftensmad sammen og starter mødet.

September:  d. 15, kl. 17:15
Sted: Det store mødelokale på PF-gangen på Ballerup Campus.
https://docs.google.com/document/d/13z37wwHfSUmNzi-LzcGi1yND3etmHwz5HAywmqkH6rQ/edit

September: Onsdag d. 30 , kl. 17:15
Sted: Det store mødelokale på PF-gangen på Ballerup Campus.
Dette er et konstituerende møde.
https://docs.google.com/document/d/1PHYF8opBLi6-1HUo_ujQ6uLZdcgBvGFlIyWGR0OZkIg/edit

Sidst opdateret: 12/09/2020