d. Elektro, IT, IT-Ø og Sundehedsteknologi

ELITØ råder over følgende diplomretninger: Elektroteknologi, Elektrisk Energiteknologi, Software, IT & Økonomi, IT-Elektronik & Sundhedsteknologi For “nørderne” – og alle de andre!

ELITØ Studierådet er for de diplomingeniørstuderende der ikke har nok i “bare” at studere. ELITØ består af studerende med overskud, engagement og lysten til at være med hvor det sker og gøre en forskel. ELITØ har repræsentanter i DTU’s officielle studienævn for henholdsvis Elektro, Compute og
Diplom. Vi har en finger på pulsen mht. kvalitetssikring af vores kurser og dermed også vores uddannelser.

I løbet af året står ELITØ for at arrangere bl.a. hytteture, fagaftener og den årligt tilbagevendende begivenhed: Trappe (noget med 24 trappetrin og 24 øl) hvor studerende fra hele DTU kæmper om den ypperste ære! Hytteture forløber over en weekend og inkluderer typisk besøg af en virksomhed, solid råhygge og farverige kostumer. Fagaftener består af virksomheder der sætter en aften af til faglighed, mhp. de studerendes muligheder.

Hvad end du er til studenterpolitik, diskussioner, arrangementer eller bare gerne vil finde et forum der forstår dine binære jokes, led da ikke længere. Vi har pladsen, midlerne, sammenholdet og frem for alt ambitionerne – I hvert fald en gang om måneden! Vi mangler kun dig.

Vi består af 37 medlemmer og vi er både sociale og faglige inden for forskellige områder.

Formand: Carlos von Cortez, +4522238613, v.von@hotmail.com
https://www.facebook.com/ELITEPF

Sidst opdateret: 11/11/2017