c. MatTek og Software

S/M-Rådet

Civil Softwareteknologi og Civil Matematik & teknologi studieråd (S/M-Rådet) består af ca. 60 medlemmer på tværs af alle årgange. Vi afholder rådsmøde ca. en gang om måneden, hvor vi typisk er 30-50 medlemmer tilstede. Vi har et stort fokus på internt sammenhold og hygge, så vi spiser altid mad sammen og nyder typisk et stykke hjemmebagt kage til møderne.

Generelt fokuserer vi på, at det skal være fedt at være studerende på ovenstående linjer. Dette gør vi ved en masse årlige, sociale arrangementer som blandt andet julefrokost, pigemiddag og hytteture. Derudover samarbejder vi også med virksomheder omkring arrangementer med faglige, relevante oplæg for alle de studerende.

Hvis du er interesseret i at se nogle af de ting vi laver, så kan du gå ind på facebook og ”like” S/M Rådets Infoside. Her holder vi alle opdateret omkring hvad vi går og laver.

Læser du Softwareteknologi eller Matematik & teknologi, og vil du gerne bidrage til et bedre studiemiljø på din linje samt være en del af et sjovt fællesskab, så kom og vær med i S/M rådet. Man er altid velkommen til at deltage i et af vores møder, for at se om det er noget for en. Du kan tage fat i din vektor eller skrive en mail til enten Rasmus.arpe@gmail.com eller Benjaminlam@me.com, og så sørger vi for at fortælle dig hvornår næste møde er.

Mange venlige hilsner
Rasmus Arpe Fogh Jensen og Benjamin Lam
Hhv. Matematik & Teknologi formand 2017 og Softwareteknologi formand 2017

Sidst opdateret: 06/02/2018