ELITØ-rådet

For “nørderne” - og alle de andre! 

ELITØ Studierådet er for de elektronik- og IT-interesserede diplomingeniørstuderende der ikke har nok i “bare” at studere. ELITØ tæller de IT og Elektro baserede diplom retninger, inkl Sundhedsteknologi, og består af studerende med overskud, engagement og lysten til at være med hvor det sker og gøre en forskel. Foruden fællesrådet i PF, har ELITØ repræsentanter i både DTU’s officielle studienævn for henholdsvis Elektro, Compute og Space. Deraf har vi, som fagligt råd, i meget høj grad en finger på pulsen mht. kvalitetssikring af vores kurser og dermed også vores uddannelser. 

Gennem studienævnsrepræsentanterne er ELITØ ligeledes repræsenteret ved Uddannelsesudvalget for Diplomingeniøruddannelsen, hvor vi bidrager med rådets-, såvel som PF’s holdninger og synspunkter til hele den brede Diplomingeniøruddannelse. 

I løbet af for- og efterårssemestret står ELITØ’s medlemmer for at arrangere bl.a. to hytteture, et par fagaftener og den årligt tilbagevende begivenhed: Trappe (noget med 24 trappetrin og 24 øl) hvor studerende på tværs af retningerne kæmper om den ypperste ære! ELITØ Hytteture forløber over en weekend i en spejderhytte på Sjælland og inkluderer typisk et fagligt oplæg fra en virksomhed, solid råhygge, farverige kostumer samt social omgang med studerende fra alle årgange. Fagaftener kan bestå af én eller adskillige virksomheder der sætter en sen eftermiddag af til en oplæg med fagligt indhold, mhp. de studerenes muligheder indenfor netop deres virksomhed eller branchen som helhed. Altsammen organiseret af frivillige i ELITØ. 

Hvad end du er til studenterpolitik, diskussioner, fagarrangementer eller bare gerne vil finde et forum der forstår dine binære jokes, led da ikke længere. Vi har pladsen, midlerne, sammenholdet og frem for alt ambitionerne! Vi mangler kun dig... 

Formand: Carlos von Cortez, v.von@hotmail.com

Kontakt os
Name:
*
Phone:
*
E-mail:
*
Message:
 
Polyteknisk Forenings Sekretariat
Anker Engelunds Vej 1
Bygn. 101 E
2800 Kgs. Lyngby
email: pf@pf.dk
Tlf. +45 7742 4444
CVR: 55988919
Åbningstider i Sommerferien:

Sekretariatet Lyngby Campus
Sommerferie lukket fra 28. Juni til og med 27. Juli,
dog åbent HVER Tirsdag 10-14 i hele juli.


Sekretariatet Ballerup Campus
Holder sommerferie lukket. Vi henviser til lyngby campus
 
Lyngby Campus

PF Caféen 

Man - Fre:      07:30 – 17:00

Kaffestuen
Man - Fre:      07:30 – 19:00

Kælderbaren
Man - Fre:      19:00 – ?


Lukket i sommerferien

 
Ballerup Campus

S-Huset Ballerup

Man - Fre:      07:30 – 17:30

Vernes Kælder
Fre:                 12:00 – ?


Lukket i sommerferien
Polyteknisk forening | Anker Engelunds Vej 1 | 2800 Kgs. Lyngby | Tlf.: +4577424444