ElNet-rådet

ElNet er det faglige råd for civilretningerne Elektroteknologi og Netværksteknologi og IT. Rådet holder møde en gang om måneden og varetager de studerende på de to retningers faglige, politiske og sociale interesser. Her er der mulighed for at være med til at gøre en forskel for sin retning, hvad enten man synes studenterpolitik er det fedeste, eller synes det kunne være sjovt at være med til at arrangere hytteture eller andre sociale arrangementer. 

ElNet har repræsentanter i flere institutstudienævn, som er med til at sikre en høj faglighed på uddannelserne, blandt andet gennem kursusevalueringer af igangværende og afsluttede kurser. Derudover er vi repræsenteret i flere af PFs organer, som Socialudvalget og Fællesrådet, som er PFs højeste myndighed.  
Rådet arrangerer en lang række sociale arrangementer, blandt andet julefrokost og en årlig hyttetur (HHH – Herre Hyggelig Hyttetur) for alle studerende på de to retninger. Derudover er vi med til at arrangere Sensommerfesten, som er årets første fest for alle studerende på DTU og finder sted den første fredag i september. 

Som medlem af ElNet rådet er der rig mulighed for at lære folk at kende på tværs af årgange og retninger. Vi har et godt sammenhold internt i rådet og vores medlemmer tæller alt fra nystartede til studerende, der snart har færdiggjort deres studie. Møderne starter med fælles spisning og ender ofte med hygge i kælderbaren. ”Solvognen” er et hygge-projekt, hvor der arbejdes på at skabe en fælles multifunktionel vogn indeholdende musikanlæg, plads til drikkevarer og med mulighed for videre udvikling.

Formand 2017: Kresten Strandby Hansen, kresten.strandby@hotmail.com
Kontakt os
Name:
*
Phone:
*
E-mail:
*
Message:
 
Polyteknisk Forenings Sekretariat
Anker Engelunds Vej 1
Bygn. 101 E
2800 Kgs. Lyngby
email: pf@pf.dk
Tlf. +45 7742 4444
CVR: 55988919
Åbningstider i Sommerferien:

Sekretariatet Lyngby Campus
Sommerferie lukket fra 28. Juni til og med 27. Juli,
dog åbent HVER Tirsdag 10-14 i hele juli.


Sekretariatet Ballerup Campus
Holder sommerferie lukket. Vi henviser til lyngby campus
 
Lyngby Campus

PF Caféen 

Man - Fre:      07:30 – 17:00

Kaffestuen
Man - Fre:      07:30 – 19:00

Kælderbaren
Man - Fre:      19:00 – ?


Lukket i sommerferien

 
Ballerup Campus

S-Huset Ballerup

Man - Fre:      07:30 – 17:30

Vernes Kælder
Fre:                 12:00 – ?


Lukket i sommerferien
Polyteknisk forening | Anker Engelunds Vej 1 | 2800 Kgs. Lyngby | Tlf.: +4577424444