Partnere

Polyteknisk Forening samarbejder med en række virksomheder og organisationer blandt andet for at styrke kontakten mellem de studerende og erhvervslivet.

Vi ønsker at tilbyde vores medlemmer fagligt funderede arrangementer der kan give perspektiv og inspiration til vores uddannelse såvel som livet som studerende. Derudover støtter vi arbejdet for at udbrede det positive syn på ingeniører og at gøre ingeniøruddannelsen attraktiv.

Ingeniørforeningen, IDA 

PF og IDA har et naturligt samarbejde, da PF arbejder for de ingeniørstuderendes vilkår på DTU, mens IDA arbejder for de færdiguddannede ingeniører i Danmark. Melder du dig ind i PF, bliver du også automatisk (gratis) studiemedlem i IDA, og får derved adgang til både PF's og IDA's medlemsfordele, heriblandt billig forsikring. Derudover laver IDA mange spændende faglige og sociale arrangementer, både på og uden for DTU.

Danske Bank

Samarbejdet med Danske Bank fokuserer på den ekspertise, Danske Bank kan tilbyde studerende. Ud over at have gode bank-ordninger til studerende, har Danske Bank eksperter inden for mange studierelevante områder. Derfor afholder Danske Bank og PF flere faglige arrangementer, som kan handle om emner som iværksætteri, studieøkonomi og boligkøb. Samarbejdet er startet i 2016, og du kan læse en pressemeddelelse om samarbejdet her.

Engineer the Future

PF er en samarbejdspartner i Engineer the Future, der arbejder på at skabe øget fokus på ingeniører og få flere til at indse, at den tekniske videnskab er utrolig spændende.  PF's rolle i samarbejdet er at fortælle spændende historier fra livet som ingeniørstuderende.
Kontakt os
Name:
*
Phone:
*
E-mail:
*
Message:
 
Polyteknisk Forenings Sekretariat
Anker Engelunds Vej 1
Bygn. 101 E
2800 Kgs. Lyngby
email: pf@pf.dk
Tlf. +45 7742 4444
CVR: 55988919
Åbningstider i Sommerferien:

Sekretariatet Lyngby Campus
Sommerferie lukket fra 28. Juni til og med 27. Juli,
dog åbent HVER Tirsdag 10-14 i hele juli.


Sekretariatet Ballerup Campus
Holder sommerferie lukket. Vi henviser til lyngby campus
 
Lyngby Campus

PF Caféen 

Man - Fre:      07:30 – 17:00

Kaffestuen
Man - Fre:      07:30 – 19:00

Kælderbaren
Man - Fre:      19:00 – ?


Lukket i sommerferien

 
Ballerup Campus

S-Huset Ballerup

Man - Fre:      07:30 – 17:30

Vernes Kælder
Fre:                 12:00 – ?


Lukket i sommerferien
Polyteknisk forening | Anker Engelunds Vej 1 | 2800 Kgs. Lyngby | Tlf.: +4577424444