Lån af lokaler

PF råder over en række mødelokaler på begge campusser, samt et køkken på Lyngby Campus. Du kan se præcis hvilke lokaler vi har, nedenfor i galleriet. Som PF medlem kan du booke disse lokaler ved at henvende dig til sekretariatet - brug formularen til højre. Du kan i øvrigt læse om retningslinjerne for brugen af lokalerne i dokumentet nedenfor.
 

Studiebrug

Hvis du har brug for et sted at arbejde med din gruppe, holde et vigtigt møde, eller blot fordybe dig i fred og ro, så er mødelokalerne til din rådighed. De kan bookes mellem 8 og 17, dog har PF-relaterede møder førsteret.
 

PF aktive

For at understøtte vores råd og udvalg har PF møder førsteret til booking af lokaler og køkken. Formænd for faste udvalg har som regel direkte adgang til booking via mailsystemet, men i er også velkomne til at bruge formularen til højre. Husk også at du kan bruge Aktivrummet til uformelle møder og PF arbejde.
Retningslinjer (0.2 Mb)
Alpha - Plads til 25 personer, men med lidt god vilje kan der sidde op til 30. Stort og lyst med to whiteboardtavler og håndvask. Lokalet ligger oppe på PF gangen, helt nede i hjørnet.
Beta - Plads til 10-15 personer. Lokalet ligger lige ved siden af Alpha oppe på PF-gangen.
Gamma - Beta og Gamma er næsten identiske, og der er også i Gamma plads til 10-15 personer. Lokalet ligger oppe på PF gangen til samme side som Alpha og Beta.
Omega - et lille mødelokale med plads til 5-6 personer. Ligger for enden af PF-gangen med lilla skilt på døren.
Delta - Plads til ca. 12 personer. Et flot og lyst mødelokale, der til forandring ligger til venstre lige når man kommer op af trappen til PF gangen.
Foxtrot - Bestyrelsens og de ansattes mødelokale der kun undtagelsesvist kan lånes til andre formål. Lokalet ligger på den nedre PF gang, mellem Fælleskontoret og bestyrelsens kontor.
Aktivrummet - Åbent for PF's aktive til frit at arbejde på PF-relaterede projekter eller, hvis der er plads, på studieprojekter. Der er sofa, høje, såvel som lave borde, whiteboard, tuscher og papir. Lokalet er mad- og alkoholfrit område. Der er dog en elkedel så man kan få sig en kop kaffe eller lignende.
Kontakt os
Name:
*
Phone:
*
E-mail:
*
Message:
 
Polyteknisk Forenings Sekretariat
Anker Engelunds Vej 1
Bygn. 101 E
2800 Kgs. Lyngby
email: pf@pf.dk
Tlf. +45 7742 4444
CVR: 55988919
Åbningstider i Sommerferien:

Sekretariatet Lyngby Campus
Sommerferie lukket fra 28. Juni til og med 27. Juli,
dog åbent HVER Tirsdag 10-14 i hele juli.


Sekretariatet Ballerup Campus
Holder sommerferie lukket. Vi henviser til lyngby campus
 
Lyngby Campus

PF Caféen 

Man - Fre:      07:30 – 17:00

Kaffestuen
Man - Fre:      07:30 – 19:00

Kælderbaren
Man - Fre:      19:00 – ?


Lukket i sommerferien

 
Ballerup Campus

S-Huset Ballerup

Man - Fre:      07:30 – 17:30

Vernes Kælder
Fre:                 12:00 – ?


Lukket i sommerferien
Polyteknisk forening | Anker Engelunds Vej 1 | 2800 Kgs. Lyngby | Tlf.: +4577424444