Fordele for PF'ere

Indflydelse

Som medlem af PF bliver det nemmere for dig at få indflydelse på din uddannelse. Du får mulighed for at sidde i et Studieråd, hvor du sammen med dine medstuderende har mulighed for at forbedre studiet og studiemiljøet på din retning. PF sidder derudover i alle institutstudienævn, som arbejder med kvaliteten i de forskellige kurser på DTU, Akademisk Råd, som arbejder med den overordnede akademiske profil for DTU, samt DTU's bestyrelse, som arbejder med DTU's generelle retningslinjer og mål. Som PF'er er du med til at definere foreningens holdning og visioner.
 

Netværk

Som PF'er har du også mulighed for at få dig et kæmpe netværk, som både kan komme dig til gode på studiet og senere i livet. Igennem dit Studieråd, kan du komme med i Fagligudvalget, Socialudvalget m.m., hvor du vil møde studerende fra alle retninger på DTU. Som PF'er kan du også blive en del af Studiestarten som vektor (rusvejleder), hvor du ligeledes kommer til at møde studerende fra mange andre retninger under dit uddannelsesforløb. 
 

Rabatter

PF'ere har selvfølgelig også nogle ekstra gode studierabatter. Du får rabat på udvalgte menuer i PF's caféer (Kaffestuen, PF Caféen, S-Huset Ballerup), og du får også rabat på alle Joints, der bliver afholdt.


Billig forsikring

Du har også mulighed for at tegne en utrolig billig ulykkesforsikring for 150 kr. om året. Den kan du læse mere om her.


IDA medlemsskab

Som medlem af PF kan du også automatisk blive medlem af ingeniørforeningen IDA, som ofte afholder spændende arrangementer for ingeniører og ingeniørstuderende, både på og uden for DTU.


Tandlægerabat

Hvis du netop er flyttet og mangler en ny tandlæge har vi også en rabataftale hos Tandlægerne i Lyngby hvor er der 10% rabet på bl.a. fyldninger og bedøvelser, samt 20% rabat på visdomstandsoperationer. Det eneste du skal gøre er at fremvise PF-klistermærket på dit studiekort (som kan fås på PF Sekretariatet).  


Studiz

I samarbejde med Studiz giver PF de studerende på DTU mulighed for at fremvise deres medlemsskab med deres digitale Studiz studiekort. Se her hvordan du opretter en studiz profil: https://www.studiz.dk/institutioner/danmarks-tekniske-universitet-dtu/guide-til-oprettelse-af-digitalt-studiekort

Er du blevet overbevist om, at det er fedt at være PF'er?

Meld dig ind her!

Et PF medlemsskab gælder hele din studietid på DTU - husk at få et PF-klistermærke på vores sekretariat, når du har meldt dig ind. Medlemsskabet koster 500 kr som ny studerende, og prisen sættes ned, hvis du er længere i dit studie. Nye kandidatstuderende kan blive medlemmer for 200 kr. Derudover er der rabat på PF-medlemsskabet, hvis man samtidig melder sig til PF's rusture.

Kontakt os
Name:
*
Phone:
*
E-mail:
*
Message:
 
Polyteknisk Forenings Sekretariat
Anker Engelunds Vej 1
Bygn. 101 E
2800 Kgs. Lyngby
email: pf@pf.dk
Tlf. +45 7742 4444
CVR: 55988919
Åbningstider:

Sekretariatet Lyngby Campus

Mandag: 09.15-15:00
Tirsdag-Torsdag: 08.30-15.00
Fredag: 08.30-14.30

Sekretariatet Ballerup Campus

Sekretariatet i Ballerup holder lukket i 3-ugers og vinterferien, men åbner igen i 13-ugers perioden
Onsdag: 09:00-14:00


 
Lyngby Campus

PF Caféen 

Man - Fre:      07:30 – 17:00

Kaffestuen
Man - Fre:      07:30 – 19:00

Kælderbaren
Man - Fre:      19:00 – ?


 
Ballerup Campus

S-Huset Ballerup

Man - Fre:      07:30 – 17:30

Verners Kælder
Fre:                 14:00 – ?

 
Polyteknisk forening | Anker Engelunds Vej 1 | 2800 Kgs. Lyngby | Tlf.: +4577424444